20081014

Godsyndrome Nedir?Volume II

Daha önce godsyndrome kelimesinin anlamını öğrenmiştiniz(şurada).Bugün bu ismi neden aldığımı görüceksiniz.Temel sebep ironi ama o ironiyi daha yakından görmeniz için,hayatımı çarşaf çarşaf açıklıyacağım.Buyrun:

1 yaşında:"Anne dedi ayy anne dedi"
2 yaşında:"Yürüdü valla yürüdü"
3 Yaşında:Şu konuşmayla mahalle bakkalına dükkan kapattırdım."Sehey abla,sakın bakkala gitme.Bi kadın geldi,bi kilo şekey istedi.Çolak bakkal da bıyak şekeyi yavyum biz seninle şekey olak dedi.Bu konuşma sehey ablanın gevezeliği yüzünden tüm mahleye yayıldı.Mahalle baskısıyla adam işinden oldu.
4 yaşında:Çocuğun birine vesika sahibi bir annenin çocuğu olduğunu söyledim.Annem duymuş bunu.Ağustos ayıydı,ağzıma bi kamyon pul biber döktü.Beni dışarı attı kapıyı kitleyip,komşuya gitti.15 yaşına kadar içimden bile küfür edemedim./Komşumuz Emine teyzeyi çıplak gördüm.Bugün bile yorum yapacak durumda değilim.
5 yaşında:En az 100 basamaklı bir merdivenden düştüm/Taşınırken başıma 2 metrelik anten direği düştü./Hiç bi şey olmadı(ya da oldu)
6 yaşında:Bakkal Filiz ablayı kendime aşık ettim.Evlenme teklif etti ama reddettim./Bir düzine kızkaçıran ve pet şişeyle bomba yapmak üzereyken elimde patladı.Bizimkilere böcek ısırdı dedim.Döndü Teyze görmüş balkondan bizimkilere ispiyonladı(kokmuş karı)Bi kamyon azar işittim(çolak bakkalın ahı tuttu)
7 yaşında:Çok güzel eğri çizdiğim için öğretmen tahtaya çıkartıp beni alkışlattı.Hayatta mutlu olduğum tek anı doğru şeyler yapmamaya borçluyum.
8 yaşında:Sınıftaki bahar'a aşık oldum.Ama utku denen çocuk da aşıktı.Arkadaşımın aşkısın şarkısını söyleyip söyleyip ağladım.(inanmazsınız şimdi)
9 yaşında:Hiç girmediğim bir deneme sınavında okul birincisi oldum.İsim karışıklığıydı herhalde örtmen beni yine alkışlattı.Ona sınava girmediğimi söyledim.Ama inanmadı bu utanılacak bişey değil dedi.Mütevazılığımdan ötürü beni yine alkışlattı.Artık alkış manyağıydım.
10 yaşında:Okulum değişti.Ağladım ağladım.
11 yaşında:Okulun en güzel kızı(özge) bizim sınıftaydı ve aşık oldum.Okulun en çirkin kızı(ruğkiye) da bizim sınıftaydı ve örtmen beni onun yanına oturttu.Cüce fatih özgeyle çatlak patlak oynarken ben rukiyenin "gece sakız çiğnersek ölü eti çiğnemiş olurmuşuz doğru mu" sorularına muhatap oluyordum.
12 yaşında:Okulum değiştiği için yine ağladım ağladım/ingilizceden hoşlanmadım.
13 yaşında:İngilizceyi sevemedim.
14 yaşında:İngilizceden nefret ettim.
15 yaşında:Yabancı dil ağırlıklı liseye gittim.(hehe)Haftada 24 saat ingilizceden mütevellid zaman kavramını yitirdim.O yüzden bundan sonrasını kafamdaki sıraya göre anlatıcam.

Öğretmene kızıp ders kitabının 7 sayfasını noktalama işaretleriyle ezberledim.Örtmen sen benle dalga geçiyon diyip,disipline veriyordu zor yırttım.Yanlış teşhis sayesinde kalp ameliyatı olucaktım son anda kurtuldum.Hipertiroid ve esansiyel tremorum olduğunu öğrendim.Doğru teşhislermiş yırtamadım.Karakollara düştüm.Sonra össye girdim kazanamadım sonra bidaha girdim kazanamadım.Sonra bikere de sınava ayık gireyim dedim.Kazandım.Üniversiteye girdiğim sene online sınav ve çan eğrisi kalktı. Sonra geçmenotu 50'den 60'a çıktı.Sonra ortalama yükseltme sınavları kalktı.Okurken aklımda hep idari hakimlik vardı.İdari hakimlik sınavında kamuculara kota kondu. Okul bitti. 29 buhranından sonra dünyanın gördüğü en büyük ekonomik kriz çıktı.
İşte böyle;Yani beni laboratuara koyup,sondaj çalışması yapsanız bile bende ego bulamazsınız.Ben de en çok haketMEdiğim ismi alayım dedim.Durum bundan ibarettir.

12 kişi karşıladı;:

Kriptograf 14 Ekim, 2008 19:18  

bende sevdiğim öğretmenlerimin derslerinin ders kitaplarını ezberlerdim... sevmediklerimin yüzüne bile bakmaz az bila olsa var olan kurtuluş umudumu kızgın kumun altına gömerdim...

siminya 14 Ekim, 2008 20:01  

ya ben sana hastayımm tarzına bitiyorumm :))) bu yazıyı profil yazısı yap ayağımı öp nolur profil yazısı ossun, hı ?

cesetizleri 14 Ekim, 2008 20:33  

vay arkadaş, döktürmüşsün yine.
sen böyle yazınca canım çekiyor ben de yazayım diyorum.. malum daha bir profil yazısı oluşturmuş değilim..
iyi bari.. ya neden senden çıkıyor güzel fikirler.. off

Godsyndrome 15 Ekim, 2008 00:16  

kripto ben tamamen inattan yapmıştım ya.seviyorum diye kitap ezberlenir mi:)
siminya:ayak fetişi olduğumu düşünmemen için en kısa sürede dediğini yapıcam
ceset hağnım:güzel fikir benden diğil siminyağdan çıkmış ayrıca canın çektiyse yaz yaw ayrı gayrı mı var blogdaşız sonuçta bağyan:)

osuruktanteyyare 15 Ekim, 2008 02:18  

ahaha bu ne manyak bi yaşam tarzı yaa bune bohem :P

saklıdefter 15 Ekim, 2008 11:18  

Rukiye doğrumu söylüyor acep:))
Yazı süper olmuş serhat.

Godsyndrome 15 Ekim, 2008 18:01  

saol şaziye::)))hadi neyse sende sağol teyyarae:)

Zeugma 15 Ekim, 2008 18:02  

Ben de aynen ..Siminya gibi..Tarzına bitiyorum..
Daha önceden söylüyordum ama biliyorsun.Kopya çekmedim yani :)
Adının anlamını çok güzel anlatmışsın,bu yazıyla şahane pekiştirmişsin.
Seni okumak çok büyük bir zevk vallah billah :D
Godsyndrooooom !! Sakın arayı uzatma,aynı hız devam lütfen.
Fanatiklerin var bak :)))
Süper ya :DD

Godsyndrome 15 Ekim, 2008 19:37  

teşekkür ederim zeugma o kadar matah şeyler yazmasamda beğenmene sevindim:)

Arka Sıra HANEDANI 20 Ekim, 2008 20:18  

abi az değilmişsin haa:D:D daa kaç yaşında kendine aşık etmişsin kızı kendine:D

cka

kendini bilmez bir deli 23 Ekim, 2008 00:34  

allahım allahım sen ne dersen oyle hıtap etmenın yanında gunde 3 ogun tapınmak ıstıyorum yazılarına..mukemmellll

ne ben olabildim ne de başkası 06 Aralık, 2008 21:26  

biz hukukçular kamuculara idari hakimlikte kota getirilmesini bittabii istemiştik ama ben senin adaylardan biri olduğunu bilseydim lesinlikle istemezdim. (kota gelmesini)
bir sürü mal hakim oldu şimdi.
bence kpss ye ayık girmen yeterli olacaktır. ;)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP