20080913

Atları da Vururlar




“Yuğnus(emre) içindeki ateşle kabına sığmaz oldu.Ona ya “Avrat” ya gurbet gerekiyor”.Bu sözlere Trt’deki yunus emre dizisi ya da filminde rastladım.İlahi aşkla dolduysan “avrat” şart öğüdü veren film de görmüş oldum.Yunus Emre rolünde de bütün filmlerinde Harika Avcı’ya tecavüz ettiğini sandığım o sakallı adam var.

Rebecca Williams kadar sinir bozucu bir spam var mı?

Can Dündar’ın çektiği “Mustafa” adlı film ya da belgesel 29 Ekim’de vizyonda olacakmış. Arada sırada da olsa bu ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırlanması ne saadettir yareppi!
Genellikle sıradan senaryolarda izlediğimiz değerli Al Pacino ve sıkı senaryolar seçen Robert de Niro’nun birlikte oynadığı Orijinal Cinayetler adlı film de 28 Eylül’deymiş haberiniz ola.(genelde en son ben duyarım ama)

Şırnak’ta görev yapan,haftanın 3 günü dağlarda olan,harp okulundaki eğitimler sırasında kör sinek soslu pişmiş hamur yiyen can arkadaşımın pipeti masanın üstüne koydum diye(mikrop kapabilirmiş) bana söylemediğini bırakmaması sizce de tuhaf değil mi?

Geçende iyi ki okullar açılıyor demiştim(şurda).Bir ayrıntıyı unutmuşum.Çocuğun biri balkona çıkıp flütle yılan hikayesi dizi müziğini çalıyor başlayınca da durmuyor,deliricem.
Kodaman muhitlerde de böyle hikayeler var mıdır acaba?”Azizim yandaki köşkten mütemadiyen piyano sesi geliyor.Üstelik hatalı çalıyor,katlanılacak gibi değil inanki! Haftaya Londra’ya uçuyorum falan diye..
Bu arada alakasız başlıklar seçme konusunda kimse elime su dökmez:)

2 kişi karşıladı;:

Hülya Konar 13 Eylül, 2008 09:01  

başlıkları boşver,bu kadar alaksız konuların arasında alaka kurup bu kadar güzel bir sunum haline getirme konusunda da kimse eline su dökemez.

MyBiber 13 Eylül, 2008 22:58  

Yunus Emre konusu koparttı beni =D
Rebecca Williams benim de sinirlerimi bozmaya devam ediyor!
Geçen akşam, "Mustafa" adlı filmden fragmanlar izledik eşimle. Gene tüylerim diken diken oldu. Çok garip ama Can Dündar'ın sesi bende böyle bir etki yaratıyor, hele ki içinde, "Atatürk", "Gazi Mustafa Kemal" olan cümleler kuruyorsa... Yüreğim titriyor.
"Londra'ya uçuyorum" deyince aklıma Cem Yılmaz geldi. "Uçmaaa, uçakla git". =))

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP