20120319

Alfa metil fenatilamin

Ömrümüz de lokantalarda bi başına mercimek çorbası içerek geçti Kemalettin.
Gerzek deyimlerden çekip çıkar mercimeği.Mercimek bildiğin yalnızlık la.
Boşvermişlik mercimek, kendinden vazgeçmişlik.En sıhhatlisi aslında pozu verirken, şehriye çorbalı sofralara geç kalmanın tadı mercimek.
Belki mercimek sadece mercimektir Kemalettin.Benim canım sıkkın.
Hani hastane yokuşunda sadece plastik çiçek satıp tabelasına çiçekçi yazdıran bi plastikçi herif vardı.Vitrininde bi musluk güya su akıyor öndeki küçük havuza.Sonra çiçekçi çukulatacı tuhafiye ne kadar ibiş dükkan varsa hepsi vitrinine bu "musluk şelaleli" süslerden kondurduydu.Bazen onlar gibi hissediyorum kendimi.Güya akıyorum Kemalettin hep akıyorum, bildiğin devir daim yapıyorum.
İnsanın mutsuzluğuyla mutlu olması tuhaf.Ama bazılarımız için gerekli.Ne hüzünlü kalıcak kadar bi istikrara sahibimiz ne de her halttan bi mutluluk çıkaracak halimiz var.
Burda günde ortalama sekiz sala verildiğinden midir yoksa sülalemin %85'inin hastenelerde tahlillerle boğuşmasından mıdır bilmiyorum ama ölümü düşünüyorum sık sık.Hayattaki en nadide eserim bi pencere pervazına han duvarlarından bi dörtlük kazımam sanırım.
Bu arada fotraftaki kim dersen hayatını pencere pervazları dışındaki şeylerle ilgilenerek geçirip anlamlı kılabilmiş biri.

3 kişi karşıladı;:

OlurÖyle 19 Mart, 2012 22:05  

Pencere pervazlarını seyrederek de anlamlaştıranlar var mı acaba hayatı? Mercimeği gerzek deyimlerden çekip çıkarmak kadar zor.

MeRiÇ 20 Mart, 2012 00:59  

sorarım sana godsy... bir musluk doldururken havuzu bir kaçı boşaltıyorsa hangi havuz problemine hapsolduk da geçmiyor yıllar

Godsyndrome 20 Mart, 2012 20:03  

keçiboynuzu:isteyince oluyormuş söylentiye göre

meriç:yıllar geçiyor aslında sen bi senede takılı kalıyorsun sanıyorsun o seneyi düzeltirim,sonra bi bakıyorsun zaman geçmiş düzelen bişey yok oyuna daha kötü bi yerden devam ediyorsun.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP