20120315

Bi'sey olacak

Bişey olcak bak.
Böyle kalmayacak göreceksin.
Sen abartıyosun,illaki bişey çıkacaktır.
Bla bla..

Başkaları hakkında konuşurken ne çok umut ediyor insan.Ne çok sık duyuluyor bu cümleler.Hele ki herkes için başkasıysan.
Dünya iyi şeylerin olması için çok da uygun bi yer değil aslında.
Ha bişeyler olmuyor mu? Oluyor elbet, bi kanser haberi daha eli kulağında bekliyor mesela.Sanki sen salak salak dolaşırken,eğlenirken,yemek yerken,düşünürken her yanını çaktırmadan alçıyla dolduruyorlar.Sonra gün geliyor suya boğuluyor ortalık.Yağmur yağıyor,birileri ağlıyor bla bla.
Sen de donup kalıyosun.Alçıya alınmışsın gibi kalıyorsun.Yüzün o an ne şekildeyse sinirli,karamsar,acımasız,.. umursamaz,sıradan,boşvermiş... o an hangi haldeysen hep o halde kalıyorsun.Kırıklarını kaynatmak için değil, kırıkların kırık kalsın diye alçılanmış gibi.
Koşamıyorsun.
Gitmek istemediğin yere yürümek, varıp kurtulayım derken yolları bitirememek... yok o kadar da hüzünlü değil.Bunaltıcı,gereksiz,anlamsız sadece.

3 kişi karşıladı;:

G.o.D 15 Mart, 2012 22:50  

Hem de çok bunaltıcı...

UYKUSUZ// UYURGEZER 16 Mart, 2012 10:38  

güzel bişeyler de olsun ama yaa..
:( UYRGZR -.-

deniz 16 Mart, 2012 11:53  

Bişey olcak bak.
Böyle kalmayacak göreceksin.
Sen abartıyosun,illaki bişey çıkacaktır.

bunları söyleyenleri hiç dinleme sen sadece kendi yaşamına bak bunu diyen ibişler kıskançlıklarından öyle konuşuyor :) sen onlara inat mutlu ol onlara inat aşkla yaşa
gerisini boşver herkesin hayatında olumsuzlar olur elbette bunları düşünüp de hayatını olumsuz etkileme (bu arada ben kelim ve merhemim yok :p)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP