20110822

Saklı Seçilmişler -1


"İyi" olmanın getirdiği zulüm "kötü" olmanın vereceği vicdani acıdan daha fazla olduğunda canavarlık başlar.Bu yüzden iyilere güvenemezsin, kendileri gittiğinde sana bırakacakları cehennemi tahmin etmek zordur.
Koşulsuz kötülüğün mantıka aykırı olması gibi koşulsuz iyilik de insan zekasına hakarettir. Hayat becerikli bir kasap olmaktan farklı değildir.Doğumuna şahitlik edersin,ellerinle beslersin, hatta gereksiz bir korumacılık bile gösterebilirsin,yine de hasta olanları atmalı,bazılarını iyi fiyata satmalı, bazılarının da boynuna bıçağı vururken tereddüt etmemelisin.
Evrim süreci içerisinde en yaşlı olan hayvanlar zayıf ve güçsüz yavrularını yeme alışkanlığına sahip olan hayvanlardır.Kendinde zayıflık gördüğün an senin yapacağın da bundan farklı olmamalıdır zayıf ve kusurlu bir sen'i yok edip daha iyisini doğurmak her zaman mümkündür.Gelişmek sadece bundan ibarettir çünkü 'yarın' dediğin şey aslında bugün yaptıklarının seni huzurlu kılması gereken günden ibarettir.

5 kişi karşıladı;:

UYKUSUZ// UYURGEZER 22 Ağustos, 2011 15:51  

iyi, kötü, zulüm, canavarlık, kasap, evrim, zayıf ve kusurlu, yok etmek... noluyoo ?? UYRGZR-.-

Dışavurum 22 Ağustos, 2011 20:04  

Zamanın, toplumun ve kişinin 'Ahlak' algısına bağlı olarak değişir diyorum. (ne diyorum? :))

paramecium 23 Ağustos, 2011 01:16  

"İyi" olmanın getirdiği zulüm "kötü" olmanın vereceği vicdani acıdan daha fazla olduğunda canavarlık başlar.' evet bunu biraz düşünmek lazım

UYKUSUZ// UYURGEZER 23 Ağustos, 2011 21:22  

Saklı Seçilmişlerle Kesin İnançlıları bi masada buluşturalım bi gün..tadından yenmez gali..
U(YKSZ)

Hayat_Erkeği 24 Ağustos, 2011 22:47  

Ellerine sağlık, çok güzeldi. Afiyetle okudum.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP