20110524

Lirik Hint Şiirlerinin Yukarı Amazon kültürüne etkileri

-konuyla alakasız deviantartartar fotosu-

Metal bile yoruluyor abi! Ki gayet muntazam bir isim,alayınızın aq havası var telaffuzunda: gel gelelim yoruluyor.Sen metalken yoruluyorsan ben niye yorulmayayım ibne diyesi geliyor insanın.Zaten dedim bu akşam, herhangi bir metal benle muhatap olmadığı için boşluğa dedim gerçi.Ben bu sene ne kadar yoruldum ya -ki sene başlangıcı benim için her zaman kendi doğum günümdür (hi, I'm jesus)Geçen yazdan beri imanım gevredi lan.
Beni en çok yoran da insan oldu zira ben küçük,paçoz,bohem ortamların adamıyım.Bestekarda içeyim,tunusda nargile fokurdatayım, filistinde yok la ben bi sevemedim bu filistin caddesini vs. 3-5 jakobenimsi ve burjuva olmak için gerekli kibre sahipken banka hesabındaki sıfır noksanlığından ötürü olamamış arkadaşımla; kah rimbaud okuyayım, kah zeki mürenin hayatından alıntılar yapayım, kah milli kütüphanenin önünde yukarıdan gelen kızlar benim,aşağıdan gelen kızlar senin diyerek çekirdek çitleyeyim.Dip boyan gelmiş gülüm başlıklı tunç uyaklı şiirler yazayım, yanımda kağıt olmadığı için ceylan derisine yazayım falan bu tarz şeylerden hoşlanan bi yapım var.

Ama gelgelelim bu sene bi zoraki sosyallik,bi büsürü gereksiz insan,bi dolu anlamsız konuşma, gitmek istemediğim yerler,suratta bi "gülümsemek için yanaklarımı gerdirdirdim de benim mi haberim yok" bakışı falan filan derken,yeter ya!
Yapmam gereken yüksek yüksek lisanslarım dururken,okumam gereken birbirinden ihtiras-serüven-edebikarmaşa ve anlaşılmazlık dolu kitaplar aç içimi diye yalvarırken, gitmem gereken kurs/eğitim/seminer sayısı dağları aşmışken halaa ne işim var buralarda, kim bu insanlar, ben nerdeyim vb.
Her sene muntazaman (zamanın mutantlaşmış hali) girdiğim internet detoksuma bu sene hem erken girmek, hem de olabildiğimce çok kalmak, bu süre zarfında bi şekilde tanışmak zorunda kaldığım insanlar içerisinde hala unutmadıklarım kaldıysa beynimi onlardan kurtarmak vs. vs. gibi bi sürü planlarım var.
Zaman ne gösterir bilinmezse gerçekten, bir de bakmışsın sözlendim diye (o da ne demekse 'söz valla evlenicem,yiyişip yiyişip bırakmıycam' gibi bişey sanırım) parmağına gümüş yüssük takmış, kahvaltı yapmadan evden çıkmayan, taksitle oturma grubu alan robotlardan olmuşum yok la vazgeçtim yazarken bile içim sıkıldı!

Not:Uzun süredir bir yazımda da "gel zaman git zaman" tabirini kullanayım istiyordum yine nasip olmadığını yazarken aslında nasipliğini kutlayayım.Şüphesiz anlayanlar için bu sözde nice hikmetler vardır (latte 16:4)

2 kişi karşıladı;:

allip 25 Mayıs, 2011 09:49  

'' okumam gereken birbirinden ihtiras-serüven-edebikarmaşa ve anlaşılmazlık dolu kitaplar aç içimi diye yalvarırken, gitmem gereken kurs/eğitim/seminer sayısı dağları aşmışken halaa ne işim var buralarda, kim bu insanlar, ben nerdeyim vb. '' Bende böyle hissediyorum. Hislerime tercüman olmuşsunuz :P :)

Godsyndrome 07 Haziran, 2011 18:53  

alkol iyi geliyo bu durumlarda en azından bana

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP