20110506

"bunaltı"

Sevgili günlük,
bugün cuma,hava yağmurlu,lacivert takım elbise mavi gömlek ve bordo kravatla mülakata girecek aday personel kıvamındayım.Hala 28 ya da dokuz neyse işte o yaştayım.Hala bekarım, hala yalnızım,hala böhüü.Yazacak önemli bişey yok aslında var bugün sivil savunma uzmanı oldum.Bir afet olursa seferberlik ilan edilirse işyerindeki koordinasyon bana ait olacak.Komik di mi bence de.Çömez olmanın en kötü yanı da bu,her işe seni sürüyolar yap,git,uç,kaç... Kendileri hata yaptığında aa yanlış mı olmuş ehi ehi şeklinde güllaç yiyen ramazan misafiri gülümsemesi atarlarken ben hata yaptığımda cık cık ama olmaz ki ,nasıl yaparsın kıvamında yorumlar gelmesinden de bıktım.
Bu sıkıcı sıkıcı olduğu kadar bayık bayık olduğu kadar kekremsi kekremsi olduğu kadar sinirbozucu yazıyı neden yazdığıma gelirsek;68 yaşım için yazıyorum.O yaşa gelirsem ve bu blog kalırsa okumak için.Düşününce çok saçma çünkü, genç sayılabilecek bi yaşta koca bir yirmidört saat adına yaptığın tek şey iki evrak doldurmak.Hayatının bugünlerden ibaret olması.Ben küçükken hep sanıyordum ki ordular yöneticem o olmazsa şirketler idare edicem o da olmazsa karasevdalarda dalgalanıcam falan.Hiçbiri olmadı ya la! Hayatım yapamadıklarımdan oluşsaydı keşke.Gün içinde sıkıntıdan kapının önüne çıkıp dip boyası gelen kızları saymak istiyorum ama burdaki dişi nüfusu yetersiz olduğundan o bile mümkün değil.
Tamam şark oturup beklemenin yeri de Ahmetciğim,neyi?

4 kişi karşıladı;:

UYKUSUZ// UYURGEZER 06 Mayıs, 2011 15:42  

ordan kurtulcağın günü bekliycen sanırsam..hayırlı olsun yeni görevin.. :)) UYRGZR-.-

Adsız 07 Mayıs, 2011 00:51  

Bence şark tamda hepimizin gelmesini hasretle beklediği “Godot’yu” beklemenin yeri. Beklemek için en doğru yerdesin Godsy…

Birde sivil savunma uzmanı oldun. Yeni görevinde hayırlı muvaffakiyetler dilerim. Acil durumlarda sadik okuyucularına öncelik tanıyarak bi güzellik yaparsın artık :)

mgntwmn 07 Mayıs, 2011 12:43  

olum tam tersi olcak. sen emekliliğin tadını havuz başında fiskini yudumlayarak çıkarırken biz götüm götüm ayı geçirmeye çalışacağız.

(gönüllere pozitif tohumlar eken okuyucu)

Godsyndrome 07 Mayıs, 2011 18:07  

uyurgezer:sağol müdür sağol
balistes:godot gelmeyecek.
mgntwmn:evet pozitiflikte son nokta :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP