20101229

Godsy sarmalı yeni yıl ayakları felan


…Evet sarmal olayına gelicez ama onun öncesinde yeni yıl denen bi gerçek var.Herkesin kendini mutlu olmak zorunda hissettiği malum gün.
Şahsen benim yeni yılı tek bekleme sebebim birocaktarihli ana haber bültenleri. Ülkemiz yeni yılı kutlarken 2011 in ilk bebekleri de dünyaya geldi.Şimdi şişli etfaldeki laleye bağlanıyoruz dediği an heycan basıyor beni. Bekliyorum ki o yeni annelerden biri de “vallahi çok mutluyum eşim Osman bundan 9 ay önce öyle bi sevişicez ki haberlere çıkıcaz dediği an inanmamıştım ama sözünü tuttu” desin.Ama her sene hayalkırıklığına uğruyorum.Karşıma çıkan tek beyan adını küçükfethullah goyduk yetkililerden yardım bekliyoruz oluyor.
2010 yılı bana bir terhis belgesi,yeni bir iş ve pederimin değiştir şu kanalı demediği bir ev verdi.Allah binbereket versin darısı 2011 e inşalla.Geçen yılbaşını çilekli soda ve 2001 sigarası eşliğinde boş bir arazide geçiren(askerdim) bi insan evladı olarak gönül isterdi ki bu sene eller havaya yapayım beşyıldızlı bi otelde rus kızlarının bel çukurunda kokain çekeyim ama gelin görün ki cnbcde victorya’s secretın loğusa mankenlerini izlemek ya da uyumak arasında bi seçim yapıcam.(Henüz yazı tura atmadım) şahsen önemsemiyorum çünkü 2 litrelik pet şişelerin kıçında mavi tas olduğu zamanlarda psikopat teyzesinin evinde rutubetli beyaz leblebi ve asitsiz pepsi(ne zaman asiti oldu ki) ile ebru gündeşin şıpsevdi şıpsevdi diyorlar sana/ yine beni görsen /seviyorum desen /boş laflara karnım tok hepsi palavra adlı nadide eserini (ki bu şarkıdaki söz sanatlarını ancak yıllar sonra biraz asi biraz mavi yalnızlığın asil rengi gün batmadan dönsen bari sana dedim duymadın mı adlı şarkısıyla aşabilmiştir ) dinleyerek geçirdiğimden artık hiç bi yılbaşıma kötü diyemem.Neyse umarım sizinkiler iyi geçer. Yeni yılın er kişilere avrad, avradlara bebe, bebelere balon getirmesini dilerim.Bu arada yazı başlığına ihanet etmemek adına godsy sarmalının ne demek olduğuna değinelim yazının devamı…

7 kişi karşıladı;:

UYKUSUZ// UYURGEZER 30 Aralık, 2010 00:54  

Oooo, bir günde iki yazı.. Aslansın.. Bak güzel oldu..Ben de sevgili kanepem, patchwork battaniyem ve dizüstümle girecektim yeni yıla, daha çok yazarım hevesiynen, bi arkadaşım ben de yalnızım ve 24.00'te kimseyi öpmezsem çok kötü olurum dedi ona gitçem..Yeni yla kadar görüşemezsek aha buralarda iyi ol emi..
U(YKSZ)

Godsyndrome 30 Aralık, 2010 20:42  

uykusuz:eyvallah müdürcüm git tabi arkadaşının derdi dağlardan çokmuş öpecek kimseyi bulamamak zor azizim zor:)

Adsız 30 Aralık, 2010 23:51  

Herkese bişiler diledinde biz değerli okuyucuların için bişi dilemedin ya ona yanarım Godsy... bende "yazın sayesinde 2011 e gülümseyerek gireceğim en azından" avuntusuyla idae ederim :)

ciu 01 Ocak, 2011 00:26  

2011 yılının ilk yorumu benden olsun mu olsuun hiho :) yorumum yok ama :P sadece ilk sırayı kapmak istedim erken geldim öptüm bye (:

Godsyndrome 01 Ocak, 2011 00:29  

balistes:avradlara bebe diledik ya iyi oku yazıyı.

ciu:Ne güzel oldu.İlk sıra her zaman senin.Öptüm bye :D

BlahBlah 03 Ocak, 2011 09:48  

keyif verici birisin sen.

Godsyndrome 03 Ocak, 2011 18:36  

blahblah:teşekkür ederim.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP