20101022

İçSes

07:20
Hay senin gibi alarmın melodisini .... Nerde bu çakmak(çakmaklar da kadın gibi arayınca bulamazsın not et(2.içses sen not almazsın ki,ha bi de ateş almak vardı)Traş olmasam olsam mı olmasam olucam lanet olsun.
10:00
On bildiğin on aq,normal şartlar altında uyanmama 3 saat olan zamanı çağrıştıran on hala on.Bu saat niye geri ayrıca, 4 dakika geri bu saat gerizekalı saat.
10:15
Ben:Kardeşinizin gelmesi gerek ya da sizde vekalet olması gerek.Başka türlü kabul etmiyoruz.
Adam:Ama geçen sene alıyodunuz.
Ben:Bu sene değişti bu sene olmuyor maalesef.
Adam:......
İçses:Hay senin,ben o geçen senenin, senin gibi topunun...Bütün gün ama geçen sene alıyoduz diyen 150 kişi... hepinizi vursam beyn-i müdaafa diye tek cümlelik bi savunma yapsam,dünyanın en haklı seri katili olsam.Filmimi çekseler olmayan sevgilimi gisele oynasa,giseli olan insan katil olmaz ki la herostaki tıknaz sarışın oynasın bari hayden neydi la hayben öyle ismi.
12:45
Müdüüüür müdür öğlen arası versene artık,poaça yemek için askerde bile beklemedim ben ya,hadi la hadi la...
13:15
Geç çık erken gel ne güzel.Memurizmin yüz akıyım.
13:16
Ben:Kimliğinin fotokopisini getiricen amca.
Amca:Nerden getiricem sizde yok mu?
Ben:Yok bizde dışarda çektir.
Amca:Karşıda çekiyolar mı?
Ben:Karşısı tavuk dönerci amca.
Amca:Çekmezler mi?
İçses:Şu kalemi boynuma soksam şimdi hemen soksam ve sana sarılsam amca sımsıkı sarılsam atardamarımın tazyikiyle benim kanımda boğulsan seni de yanımda götürsem göğe doğru yükselsek kuş bakışı fotokopici arasak..Kaderimi .....
15:30
Vatan gazetesiğğğ ne varmış bakalım.Miranda Kerr çıplak bakalım hemen.Müdür geliyo kapat kapat vazgeçti hep feyk atıyo lan.Tekrar açalım mirandayı müdür geliyo yok gelmiyor aç googleı vatan kerr yazmıycaksın salak.Ya bu ne ya!


Yazmaktan sıkıldım yaşaması zaten daha sıkıcı,içsesimden de sıkıldım başka sesler duymaya başlasam biran evvel de bi klinike beyingöçü yapsam.Oh mis!

5 kişi karşıladı;:

dersaadet 22 Ekim, 2010 21:06  

Ben o müdürün odasında porno sitelere girip girip girip.... Valla öyledir bak, bir de siz ona baskın yapsanıza:)

dersaadet 22 Ekim, 2010 21:06  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
dersaadet 22 Ekim, 2010 21:06  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Profösör 23 Ekim, 2010 23:55  

"Sevdiğine kur yapmak için şarkı söyleyen bir erkek kurbağa, farkında olmadan avını arayan bir yarasaya akşam yemeği müjdesi vermiş olabilir!" İşte mukadderat budur diyebileceğimiz trajik bir doğal hadise.. En zevkli ve en keyifli anlarda bile farkında olmadan sonumuzu hazırlıyor olabiliriz miyiz?

mgntwmn 27 Ekim, 2010 20:05  

bak sana ne dicem. bırak şu sevmediğin işi ya! bak bir gün bir devlet dairesinde karşılaşıcaz, pişman olucan sonra bırakmadığına:)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP