20101007

Beceriksiz Olmanın Hüzünlü Hikayesi

Adnan hocanın mankenlerin memesine ellemeyen bi versiyonuymuşum gibi hissediyorum kendimi. Şu aralar tek düşündüğüm şey varoluş.Ama ben daha micro yaklaşıyorum tabi.Başımdaki tecrübeli eleman bana mahsup fişinin hangi tarafını borçlandırmam gerektiğini anlatırken "benim burda ne işim var,benim bu şehirde ne işim var benim dünyada ne işim var" şeklinde düşüncelere dalıp zincirleme küfür tamlamalarıyla kendime cevaplar veriyorum. Kafam basmadığı için kötü bi üniverste oku,kafan basmadığı için kötü bi bölüm oku, kafan basmadığı için kpssden iyi bi puan alama ve sonra da aptal aptal düşün.Sonuç doğal aslında ama yine varoluşumdan gelen kabullenememe problemiyle karşı karşıyayım. Alkol alamadığım için sinirimi sigaradan çıkartıyorum ve sanırım yakında bi insan günde en fazla kaç sigara içebilir sorusunun cevabını bulucam.Hiç bi çabam,hiç bi isteğim,hiç bi amacım mutluluk üstüne değil. Hayattan mutluluk istemenin bile sapıkça olduğunu düşünen bi insanım ama bu huzursuzluk deli edicek beni.Keşke ailem,sülalem,7 ceddim olmasaydı da tek oda bi evde ucuz sigara ve tekel birası eşliğinde kaybolup gitseydim.

6 kişi karşıladı;:

Neyin Pesindesin 07 Ekim, 2010 22:05  

Kelime kelimesine yaşadığım şeyler, bazen boşver Into the Wild ta ki eleman gibi sal kendiğini doğaya diyorum ama olmuyor maalesef.

dersaadet 07 Ekim, 2010 23:40  

Bunalım sende:))

emordnysdog 08 Ekim, 2010 00:53  

aslinda sana gicigim ama yine de hayatini boyle harcadigini bilmek icimi acitiyor. tatmin olacagin hic mi bir sey yok? ne bileyim, civardaki yaşli insanlari tespit edip onlarin pazar islerinde falan yardimci olsan, ya da yetim cocuklari bulup onlari sevindirsen.. ise yaradigini anladigin zaman "neden" sorularina biraz da olsa cevap bulabilirsin. Dene bak, kendi kendini yemekten iyidir

ferdagokturkince 08 Ekim, 2010 11:23  

ee çok doğal böyle düşünmen. çünkü bize hep en kötüsünü düşünmemiz öğretildi. şimdi gözlerinin kapatıp her şeyin çok iyi olduğunu düşün, çok iyi bi işin, çok iyi bi hayatın olduğunu, para desen o biçim, sağlık tıkırında, her bok var hayatında.. sadece hayal et... bak göreceksin zihnin hayal kurmanı bile kabul etmiyor. illaki bi olumsuzluk çıkartıp hadii bee öyle şey mi olur diyoorr. çünkü teee bebekliğimizden beri hep bir şeylerin eksik olacağı, asla her şeyin yolunda gitmeyeceği öğretiliyor. hatta ve hatta mutluysan kimseye söyleme nazar değer diye sıkı sıkı da tembihleniyoruuz. hep olumsuzluklara takılıp kalıyoruz. ve biz bu kadar düşünüyoruz ama bitmiyor hiç olumsuzluklar.. ne gereği var o zaman bu kadar takılmanın. en iyisiii amannn bee pipime kadaarrr deyipp yaşamana bakmak. freud usulü id ağırlıklı yaşamak. güzel geçsin günün godsyy ;)

DORİS 08 Ekim, 2010 23:20  

valla ben de geleyim o umutsuzlar evine, müstehak artık bize..:D

Godsyndrome 09 Ekim, 2010 00:36  

neyin peşindesin: sana da geçmiş olsun o zaman.
dersaadet: gülme komşuna demişler.
emordnsdog:yaşlılarla yetimler çok şanslı ekstra ilgiye gerek yok bence bi de ben sana bayılıyorum sanki.
çilekperisi:fazla haklısın müdür.
doris:sen hayatta mıydın?

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP