20101005

Geçmiş olsun minik serçe

Ne güzel başlık oldu be hem gündemi takip ediyorum ,hem reha muhtarın üstüne ömür gedik aşılamışsın gibi bi insanım hem de sezen aksunun beni okuduğunu sanıyorum gibi izlemleri bi arada veriyor.Milli maç günü de haydi arda tut sözünü falan olur başlık.
Gülsem oynasam da ölen öküz aklımdan çıkmıyor diyen şair misali içim kan ağlıyor ey lan okuyucu.Zira yersiz kaldım yurtsuz kaldım.Canım çok sıkkın,nasılsın diye sorana bile ağzını burnunu kırarım senin oğlum diye cevap veriyorum.Bir büyük pizza,2 patatesle doymayıp üstüne 2 de pop kek yiyen o muazzam iştahım gitti.Restorantta magazincilere yakalanmış sibel can gibi ısırıp bırakıyorum. Niye herşey tam düzeliyor diyecekken olaylar hep beni düzüyor.Tanrının bu en iyi senaryo oscarı mutlaka benim olmalı yaklaşımı artık canımı fena halde sıkıyor.Bana şah damarımdan yakın olmasa onun da ağzını burnunu kırıcam ama yumruklar bana gelir..Ne diyorum lan ben, işte bu kadar zıvanadan çıktım okuyucu.Ve tüm bunları internet kafeden yazıyorum.Yanımdaki insan erzurum dağlarındaki kar durumundan bahseden meterolojik bi türkü dinliyor.
Tolstoyla yattım Proustla kalktım misali gereksiz benzetmeler,cümleleri uzatmalar,ne dediğini bilmemeler, fazladan ayrıntılar eşliğinde kurduğum bu cümlelerin tek amacı sizi de hayattan bezdirmek.Ben burda bi gisele bundchen hadi onu geçtim en azından loftun katalog mankeniyle yatamıyorsam,günlerim ortalama 75 sözleşmeye imza attırıp her seferinde ama ben bunu okumadım ehe şeklinde yapılan şakaları duyarak geçiyorsa.Siz de mutlu olmayın bi zahmet.
Hakkaten ha sizin kadar nankör okuyucu görmedim.Galatasaray taraftarı gibisiniz bi naz bi naz.Ben ki maaşımı sizinle paylaşmaya kalktım,cuma namazlarını sizi düşünerek kıldım. Hizmette sınır tanımadım karşılığı ne; ay çok güldüm godsy. Bu yani!!yauw valla ayıp.Neyse yine de seviyorum okuyucularımı (erkek olanlar hariç)Bu kadarı size yeter birazdan da rehberdeki herkesi arayıp niye hiç aramıyon olum ne ipnesin la diyerek kapatıcam.Ohf beynim yandı. Asıl anlatmam gerekenleri yazamadım ama onlar da başka bi zamana inşalla. Hasretle öpüyorum sizi (erkek olanlar hariç)

6 kişi karşıladı;:

böcük 05 Ekim, 2010 21:57  

Ay çok güldüm godsy :) Hayır aslında bu cümleyi yazmak istemem ama yazı bitip son cümleyi de okuyunca istem dışı yazmış bulundum godsiciğim. Sen kusura bakmazsın ama bilirim ben :p Ayrıca başka bir yorum yazacaktım ama onu da başka zaman yazarım ben de inşallah. (dinimize amin)

dersaadet 05 Ekim, 2010 22:40  

Özne, yüklem, tümleç yerlerini değiştirerekten ve biraz yılışıklık kataraktan 'Ayyy Godsyyyyyy, çok güldüm' :)))

UYKUSUZ// UYURGEZER 05 Ekim, 2010 22:59  

Hepimizi mutlu zannetmen ne hoş
U(YKSZ)

Ateş Böceği 06 Ekim, 2010 10:55  

:)) bence sezen seni okuyordur.

Erzurumun dağları türküsü güzeldir nan bi dinlemeyi dene seveceksin :))

ayrıca çok güldüm(nökta)

fatosh 06 Ekim, 2010 11:32  

"merebaa ben Loftun mankeni, sana cekim icin geldigimiz erzurumun daglarında bi internet kafeden yazıyorum ve su an sezen calıyor radyoda, ben de senin gibiyim o daracık kotlara girebilmek icin bi dilim yiyiip bırakıyorum pizzadan bebeim.. Tolstoy mu? bayılırım.. allahım ne cok ortak noktamız var. rehberi bırak bu numarayı ara :46874177871"
hehe amma güzel olmaz mıydı Godsss

Godsyndrome 06 Ekim, 2010 20:18  

böcük:başka yazı yazdığımda başka yorum yaparsın ne zekiyim yıa :D

dersaadet:ağlayan bi okuyucu bulamadım zaten.

uyksz:işime geliyo böyle düşünmek.

ateş böcüğü:sezen beni okumasın istemem :P

fotoş:verdiğin numarayı aradım zürih sular idaresi çıktı niye kandırıyorsun insanı?

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP