20090710

İşte Bir Öyle Şey

Bugün Hamiyet Yüceses'in ölüm yıldönümüymüş ki ben de sabah sabah bu hüzün nerden hasıl oldu diye içlenmekteydim demek buymuş sebep.Allah, Müzeyyen Senar'a uzun ömür versin.Ona bişey olursa hayat damarlarımdan biri kopmuş olacak, zaten fazla hayat damarım da yok.Mazallah. Gerginim sayın seyirci ya da okuyucu ya da herneyseci yok kaba oldu bu geri alalım neyse işte. Gerginliğimin sebepleri olarak; 75 dakikada topladığım odanın, dağılmasının 7 dakikadan kısa sürmesi,sigaramın gün ortasında bitmesi,ne tesadüf ki bugün yine kahvaltısız-cumhuriyetsiz-türk kahvesiz- güne başlamış olmam,akşama smokin giyip gideceğim bir davetin olmaması sayılabilir.

Yeni kararlar alma arifesindeyim ama allahtan kişisel tarihim içerisinde o arifelerin bayrama ulaştığı gün hiç olmamıştır ki,bu arifeler pardon kararlar içerisinde giderek  sütannem haline gelen blogumdan uzak durmak-alkol-sigara ikilisinin yetkilerini artırmak-daha az konuşmak (ki hesapladım günde 7-10 arası cümle kuruyorum) yeniden ayn rand'a gömülüp,bolca uyumak var. Gönül isterdi ki şu tatsız-tutsuz kurupasta misali geçen günleri sürekli envanteri öğrenerek geçireyim(envanteri sürekli öğreneyim demiyorum,sürekli envanter diye bişey var) biraz vergi hukuku ezberi yapayım en güzel vergi hukuku okuma yarışmasında Mısır'da ülkemi temsil edecek hafız düzeyine erişeyim ya da ne bileyim benim de makroiktisatta biraz bilgim olsun.Merkez bankası M8777 diye bi hesap türü keşfedeyim.Ama bünyede "taakat" denen şey mevcut olmadığından ve de pc başında olmadığım anlar, etlik araştırma hastanesinde geçeriken ve aklımda onyüz milyon baloncuk "acaba" varken bu işleri yapmak zor gözüküyor.

Malum, insanların tatile gittiği ya da tatil planı yaptığı şu günlerde çok sevmeme rağmen "evet ankara da karasal galiba" deme noktasına gelmiş haldeyim vefakat benim için tek gerçek tatil komada 6 ay kalmak olacağından ama: Hayatımın yabana atılmayacak bir bölümü otobüs duraklarında geçmesine rağmen kokainini almış bir zengin züppesinin spor arabasıyla daldığı ya da freni tutmayan bir kamyonun leynnn diyerek bodosladığı hiç bir durağa denk düşememek de benim şanssızlığım olarak kalakalıyor ve ben elimde tahliller,dağınık odamda,belki de hiç gidemeyeceğim tatilimi düşünerek,kafamda arpa suyu-pişmanlıklar eğrisi çizerek günlerimi geçiriyorum ve de vatan sağolsun.

Not:Başlığımız Melih Kibar'ın bestelediği;ölümsüzlüğü bulan en beyefendi sanatçı, değerli insan görünce amca amca diye boynuna atlama hissi yaratan sayın Erol Evgin'in seslendirdiği hepimizin severek eşlik ettiği şarkıdan alıntıdır.

9 kişi karşıladı;:

Unknown 10 Temmuz, 2009 15:07  

allah rahmet eylesin...
hem hamiyet yücesese, hem de sana godsy...
ben bu kadar umutsuz birini tanımamıştım, tanıdım gitti... valla bak...
müdür; bi tek sen sıkıntı yşamıyosun bazı alanlarda, yeter huleyn!

BlahBlah 10 Temmuz, 2009 16:01  

hayaaaaat, beni neden yoruyosoooon?

Âheste 10 Temmuz, 2009 16:58  

Üzüldüm

bi dost 10 Temmuz, 2009 17:04  

müzeyyen senar dedin, ciğerimi deldin şimdi. benzemez kimse sana oy oy. o değil de, bunalımdan çıkmasını istemediğim tek insan olabilirsin, bunalım bu kadar güzel anlatılmaz ya:)

guguk kuşu 10 Temmuz, 2009 19:59  

yav ne bu bezginlik be. 38 yaşındayım ve cıvıl cıvılım. nooluyo lan size. sağa dönüyorum bezgin sola dönüyorum bezgin. ben bezmiycem işte bezmiycem

Godsyndrome 11 Temmuz, 2009 14:18  

Serzeniş Meraklısı:Umutsuz değilim ben.

Blahblah:sorma valla :D

Aheste:neden?

bi dost:bunalımda değilim ben.

gugukkuşu:bezgin değilim ben.

masquerade 11 Temmuz, 2009 23:22  

ya absurd olacak ama yazmak istiyorum..şimdi ben hala biri bana 'Zeki Müren' dese, böyle içim yıkılır.. sızım sızım sızlar..

Keza Münir Nurettin..
keza S. Kaynak..Tanju Okan..

ama biri dese ki, ya Atilla Taş ölmüş mesela veya ne bileyim İsmail YK.. insan olarak üzülürüm elbette..
ama bu iç sızlatması ayrı bir şey, ailenden birini kaybetmiş gibi..

mekanı cennet olsun..

Godsyndrome 12 Temmuz, 2009 01:35  

masquerade:ahh ahh zeki müren deme benim de içim sızlar...

cem ertem 24 Temmuz, 2009 21:28  

müzeyyen senar unutulur mu, hamiyet yücesesler vs her biri unutuluyor arkadaşlar bizler Türk müziğine sahip çıkalım. günden güne eriyor müziğimiz...

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP