20090626

Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum.

Zeki Müren bile öldü.Maykıl ceksın ölse ne yazar diye başlayım ki sözlerime gündemi ne kadar takip ettiğim belli olsun.Yarın sabaha da bu haber asparagas çıksın rezil rüsva olayım.Neyse işte şu an fonda en salak amcamın horlamaları var.Yaw mahkemeye gitsem bu adam çok çirkin,hem de süzme salak amcam olmasın desem.İlk celsede bu herifle aynı soyadını taşıma utancımdan kurtulurum ama çok işim var.Olmasa hemen arzuhalcide alıcam soluğu.Bu arada arzuhalci bence en güzel meslek adı.Yalnızca arzuladığı şeyleri yapıp para kazanan bir insanmış gibi geliyor ilk bakışta.İkinci kere de bakmayın zaten.

Nihayet sınav geldi.Nihayet kısmı daha çok sınav sonrasıyla ilgili aslında.Sanki bir sebep varmış gibi nedense sınav bitince rahatlayacağımı düşünüyorum.Hala 24 saatten fazla sürem var ve ben bu süreyi apandistimle konuşarak geçirmeyi planlıyorum(Patla,hadi nolur patla.Patlasana...) Ne zaman sınava girsem kendimi o meşhur hikayedeki teyze gibi hissediyorum.Hangi teyze?Hani umumhane kapısındaki sıraya geçip,hayırdır teyze diyenlere "burası ekmek kuyruğu değil mi oğlum" diyen teyze.Evet aslında bu ikili kadar(umumhane-teyze) alakasız bir ikiliyiz(godsy-sınav) ama kimse buna dikkat etmiyor.Zaten adına da gıcık oluyorum kpss ne ulan.Bu kadar uyuz bir harf kombinasyonunu anca korniş contasına bi isim arasam bulurdum.Kendimi tanıtmak adına hemen söyleyeyim benim favorim devlet parasız yatılı sınavıydı.İsim dediğin böyle olur.Hem para almıyor,hem yatırıyor devlet daha napsın bi sınavı da geçiver fikrini şappadanak ortaya çıkarıyordu.

Neyse efendim bu haftayı ilaç mümessili tadında geçirdiğim için (mümessil de maya ismi gibi,medeniyet olanı değil bakteri olanı.Maya bakteri midir?Geçiniz) Hiç bir halta çalışamadım. Yaradana şemsiye muamelesi yapmadığım için,yaradana sığınıp da giremiycem sınava.Sığınmak deyince neden şemsiye geldi aklıma bilmiyorum,insan neye sığınır?Ayrıca çok da pis gurur yaparım bişeye sığınırsam sığıntı derler sonra,bak bu da güzel bir kelime.Hem sığ bi insansın hem bir yere sığmıyormuşsun hissiyatı veriyor.

Sınavın en sinir bozucu yanı erken kalkmak,ben hem soru çözüyorum hem de durmadan bi eve gitsem de yatsam düşüncesi hasıl oluyor(hasıl olmak:oluşmak meydana gelmek)şu sınavı 23.00 sularında yapın ferah ferah,sigara içenler ayrı sınıflarda girsin sınava.İşte o zaman alacağım sonuçla mısıra sultan bile olurum ama yok arkadaş,ille sabahın köründe.Bu sabahların bir anlamı olmalı değerli öğseyeme,benim çıkardığım tek anlam uykusuzluk.Bak mesela ben bu satırları yazarken saat 04.32 viagra almış dedem gibiyim.(Aslında kendisi bu buluşa yetişemedi yetişse kesin denerdi,modayı yakından takip ederdi,ne güzel dedemizdin sen)(yazar burda geçmişe duyulan özlemi anlatıyor)

Sınavdan sonra da yine hastane koşuşturmam başlıycak.Özel zımbırtıları saymazsak.İbni Sina-hacettepe-yüskek istisas(anadolu style) hastaneleri kaldı zaten.Ayrıca içicem,içicem,içicem. İçmek sizin için normal bir eylem ama ben 1 senedir alkole uzak kaldım,hani yüzüme kolonya sürerken bile değmedi dudaklarıma.Yüzüme  kolonya sürmememin de etkisi var bunda. O yüzden görmemişin yeni rakısı olmuş yorumlarından kaçınalım.
Neyse işte sınavla ilgili yorumlarımı anlatır mıyım,ne zaman anlatırım bilmiyorum.Belki direkt yaz tatiline yatırırım bünyemi(kebap ye-uyu al sana perfect tatil)Yine de herşeyi sizin için yerine getirip gidiyorum.

70 milyon okuyucunun sorusu:Sınav nasıl geçti godsy?
Godsy'den elcevab:Deveye boynun niye eğri demişler,yine mi aynı soru  demiş.


Ayrıca kpss sınavına girecek sevgili okuyucularıma blogdaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur.Benim gönlümün göre'si:Hem bir evin bir kızı, hem trilyaner(var mı böle bişey)daş gibi bir hatunun gocası,beyi,er-kek'i,evinin direği olmak.

Not:Başlık değerli sanatçımız yıldırım gül yada gürsesin bestelediği,nihavent makamında sofyan usulunde söylenen bir parçadan esinlenilmiştir.Esinlenmek esinlere ahlaksız teklif de bulunur gibi bir kelime olduğundan direkt aşırdım diyelim.Bak yıldırım gürses de vefat etmişti. Tanıdığım insanların sayısı çok azaldı.Moralim bozuldu,bu moralle sınavda....( bu yazıyı bitirmek gerekli) sağlıcakla.

14 kişi karşıladı;:

BlahBlah 26 Haziran, 2009 08:59  

:) aferin, dahi anlamındaki de'leri hep ayrı yazmışsın. ama takılarda sorun var. olsun, sınavda yaparsın.

godsy dualar seninle. herkes mala bağlarken sen beynini devamlı çalıştırıyorsun.

öptüm seni.

PoLLy 26 Haziran, 2009 10:07  

bu ilk sınav mı girdiğin yahu.. ne bu telaş?
herşey olacağına varıyor be ya, hem zaten memur olup napıcan?

Adsız 26 Haziran, 2009 10:19  

hey gidi michael jackson a kalmayan dünya...

yarınki boğuşmada başarılar.

Godsyndrome 26 Haziran, 2009 11:21  

Blahblah:Takıları dikkate almadığımdan oldu.Daha dikkatli olurum bundan sonra.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Ben de semi öptümm :)

Polly:Heyecanlı değilim ki, bir türlü de olamıyorum zaten:D asıl soru memur olamazsam ne olucam.

Rectoa:Eyvallah müdür,sana da başarılar :)

bi dost 26 Haziran, 2009 13:34  

ben çok sevdim bu yazıyı, öyle böyle değil. şöyle sevdim: yeni izlemeye aldığım için bu blogu, kendimin yüzüne tükürmek istedim. olmadı tabi, nasıl olsun mümkün değil. ama olsa hak ederdim, ay valla çok güzel be!

-başarılar dilerim-

PoLLy 26 Haziran, 2009 15:28  

memur olamazsan ne olucan; budur asıl soru ha?
bundan sonranda görüp görebileceğin ömür, şimdiye kadar yaşadığından fazla değil... şimdiye kadar ne idiysen, belli ki öldürmemiş.. bence bundan sonra da memur olmadan hayatta kalabilirsin..

Nina Noctis 26 Haziran, 2009 20:54  

Bu gün millikütüphanede pankart açacaktım "Godsy Buraya!" diye de vazgeçtim... :) Kütüphane bomboştu resmen.. Mal gibi ortada durmiyim dedim.. :D

Hadi başarılar..

Godsyndrome 26 Haziran, 2009 21:47  

bi dost:estağfullah efendim,teşekkür ederim :D

polly:bu konu çok ketenpereli yorum kısmı yetmez ki hayırlısı deyip hayırsızı beklemek en iyisi :)

Nina:Milli kütüphanede sigara yasak,pek sevmiyorum o yüzden, sağolasın :)

Adsız 26 Haziran, 2009 22:56  

Ben bu yazıyı çok sevdim be godsy! :D

Godsyndrome 27 Haziran, 2009 00:12  

Sersang:Eyvallah da niye herkes sevdi bu yazıyı o kısmı çözemedim :)

bi dost 27 Haziran, 2009 04:21  

bikere ben herkes diilim diyip hıhlıyorum öncelikle, sonralıkla da sebebini açıklıyorum kendi açımdan.

konudan konuya atlanmış, kafa dağılmış, kelimelere çok takılınmış (ki en sevdiğim olay bu oldu), o kelimelerden saçmasapan anlamlar ve bağlantılar çıkarılmış, gönlümün göresi diyerek de son nokta koyulmuş. e noolmuş yani? işte daha ne olsun, süper olmuş:)

Godsyndrome 27 Haziran, 2009 14:07  

bi dost:herkes derken kastım yazıdan sonra sadece yorum değil,gelen telefonlar atılan mailler lübnan devlet kanalından canlı bağlantılar ... o yüzden herkes dedim :)

tınkırbel 28 Haziran, 2009 00:41  

zuhahah

valla bende sevdim ne diyim
aslında stresli diilim diyosun, sanki streslisin
yok yok diilsin
öyle misin?
ben kendim şahsen daralınca kelimeler cirit atıyo kafada, kendi kendilerine ve ordan oraya saçma sapan bi şekilde birbirleriyle bağdaşıyolar
sanki sende de mi öyle olmuş ne
:P

Godsyndrome 28 Haziran, 2009 23:35  

tınkerbell:heyecansızım valla billa:D

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP