20090622

Dixi

Kırmızı:Kendimle ilgili en istemediğim şey,kendimden habersiz olmak.Başkalarının bilmiyorum,şey,belki cevaplarından huzursuz olduğum için;Ne düşündüğümün,ne hissettiğimin farkında olmaya çalıştım hep. Ama allahın belası bu sene,ne yazık ki bu hatayı yaptım.Belki bilinçli yaptım.Gözlerimi kapattım, başka bir tarafa baktım ama cevabı aramaya da devam ettim.Nihayet bu gerzeklikten kurtardım kendimi,cevabı buldum.Farkındalık benim için çok önemli,bir şeyi her ayrıntısıyla bilirsem, cevap ne kadar kötü olursa olsun dayanmam kolay oluyor.Gerçek seni özgür kılar diye boşa dememişler. Şimdi herşey çok net,üzüldüğüm tek nokta gözlerimi kapatmaya ihtiyaç duyuyormuşum demek.Onu da telafi edeceğim.Tabii bir de..... diye gider bu kısım.

Mavi:Kpss birden önemini yitirdi nedense.Zaten stres anlayışı garip bir insanım.Herkes son hafta panik yapar,ben aksine sakinleşirim.Siz bir de sınav sabahı görün beni.Kurbanını yiyen hannibal lecter misali  sakin sakin, sindire sindire geçer.Önemini yitirdi derken tabi, yitirmedi aslında değişti.

Yeşil:Yapacağım o kadar çok iş var ki bu yaz.Tatil dışında herşeyi yapmam gerekecek.Zaten (kendi adıma) tatil yapmak bana günah gibi gelmiştir hep.Bu gerçek de ya çalışmadığım için ya da çok kolay dinlenebildiğim için.Gölge bir yerde karıncaları izlemek bile yeterli dinlenmem için. 

Eflatun:Hani özellikle yabancı filmlerde olur.Sümsük bir kız vardır hayaletleri görür ama kimse inanmaz o kıza,doksan dakikalık filmde bir müslüman da inansın be dersin,ama olmaz.Bazen hayatla ilgili bişeyi farkediyorum,kimse inanmıyor bana.Çok zoruma gidiyor.

Turuncu:Nihayet manik sezonunu açtım.İsmim mesud,göbekadım bahtiyar.Ayrıca ametemde çalışan yakini olan okurum varsa beri gelsin yakında ihtiyacım olacak.

Siyah:O da bana kalsın.

Haftanın Sözü:Tüm oluşlar bozuluşlarla beraberdir.

0 kişi karşıladı;:

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP