20081108

İtlerle Dans

Ebeeet,bugün didim ki çocukları bir göreyim.Bir haftadır göremiyorum zaten hazır erdi bey yumruk atmayı da öğrenmiş.Matrak olur ama asıl sebep kusenin foto makinesine çökecem.Malum bizim makineyi hacıladılar.Pc çöküp bütün fotolarım gidince mahvoldum.Bayram çocukları gibi de giyindim,gören kız istemeye gidiyorum sanıyor.Neyse işte gittim kuseni evde bulamadım.Çocuklar hastalanmış doktora gitmişler.
Ordan dükkana uğradım.Bir müşteri hadi gidiyoz dedi.Nereye? malum turksat 3-A uydusuna geçtik ya receiverı hallediceğimişiz.Tamirciye 20 kağıt bayılmış ama kanallar sıralı olmamış.Gittik ama adamın ev bizim dükkana epey uzak.Girdik içeri ev buz, anaam soğuğu da hiç sevmem.Büzüştüm bi köşeye atv aşağı kanal de yukarı derken 115 kanalı sıralattı bana.Oh dedim bitti.Sonra dedi ki hadi salondakini de ayarlayak leeen,ne salonu ne ayarı.Orda da varmış bidene.Hadi bide onla uğraş halledene kadar karanlık kıstı.
Zaten o mahalleyi de hiç sevmem.Ara tara kaybolmuşum haberim yok.Ben o mahalleye son gittiğimde tansu anamız 2 anahtar veriyodu 3 müydü lan neyse işte epey olmuş.Sonra arkamda bi havlama sesi duydum bir karaltı hızla bana doğru yaklaşmakta.Elin iti durduk yerde bana niye saldırsın diye durum analizi yaparken adrenalin bünyeye bi salındı.Ben bir topukladım ama itoğlu it epey yaklaşmıştı neyse ki ben bi sokağa girdim. Bu salak da virajı alamadı sanırım arayı biraz açtım.Arkaya da bakamıyorum çünkü arkaya bakarken koşmaya çalışsam kesin düşerim,salağım ben.
Şu ev güzelmiş,onun bahçe duvarına atlıyım dedim.Demez olaydım.Ben de diyorum böyle güzel evde mutlaka güzel ama mutsuz bi hatun yaşar beni görünce yardımcı olur felan.Duvara tırmandım.Önce baktım arkamdaki it beni bırakmış direğin önünde çöpü karıştırıyor.Ohh dedim.Öbür tarafa bi kafamı uzattım.Eşek kadar iki kurt köpeği bahçede onlar da mal mal bana baktı.Tepki vermediler.Demek ki köpekler de zengin ama mutsuz olabiliyormuş.Bu sırada nabzım 180 den yüzellilere indi ama ciğerlerim yanıyor.Bacaklarım laktik asitle doldu.Zaten hormonlarım hiçbir zaman düzenli salgılanmadı.İtoğlu it çöpün başından ayrılmıyor.İki dene it arkamda,güzelden vazgeçtim çirkin kadın bile yok hatta esrarengiz bahçıvana bile razıyım ama o da yok.Duvarın üstüne tünemiş kalpkrizi geçiren bir adam olarak 15 dk. bekledim.Salak herif neyine senin dışarı çıkmak.Çağır Erol Atar'ı gelsin çeksin fotoğrafı.Tabii tüm façam bozuldu,kamyon çarpmış gibi yürüyorum.Eve geldim,kapı kapalı,anahtarı almayı unutmuşum.Anneeeeee ağlamak istiyorum.

4 kişi karşıladı;:

osuruktanteyyare 08 Kasım, 2008 19:43  

aahha ii gıçını gapmamış itler duvarda asılıyken :D

cesetizleri 08 Kasım, 2008 20:06  

kıyamam.. hayal ederken bile korktum.
ama herkesin başına geliyor, üzülme. bu da böyle bir anımdı der geçersin..

Zeugma 08 Kasım, 2008 20:33  

Ah ahh :((
Kıyamam sana God :(
Ayy..Ne korkunç bir şey gelmiş başına..
Ben olsam sahiden ölürdüm korkudan..
Ya,hiç şakası yok ama.Geçen yıl mı ne köğeğin biri kaç yıllık sahibesinin yüzünün yarısını ısırıp koparmıştı da kadına yüz nakli yapılacaktı :(((
Annecim ya..Korkumu beşe katladın God.
Teşekkür ederim :)))

MyBiber 08 Kasım, 2008 23:04  

Ah benim yardım sever kardeşim. :) Geçmiş olsun.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP