20081006

Godsyndrome Palasta Kayıp


Sevgulü Gunlük;

Bir gün de satırlarıma bugün yine dünyayı bir felaketten kurtardım diyerek başlamak istiyorum ama haklısın evvela kendimi kurtarmam lazım.Muhsin Bey gibi kurtardın mı bari deme.Bizimkiler geldi nihayet.Edirne'den kız sipariş etmiştim(kumral-ela gözlü-180 cm boy/95-59-95 ölçü/ sabırlı-az konuşan-bana karşı işveli,millete karşı soğuknevale-görgülü-kültürlü-bir evin bir kızı-babası zengin-çocukları seven-ev işlerinde yetenekli-iyi yemek yapan...)ama Edirnede güzel kız yok diyerek kesip attılar işi,bende inandım onlara,sustum.Ben Selimiye Camiyi sordum hani şu şahaser olanı emlakçıda 160 metrekare ev bulduğunda ne kadar heyacanlanırsan anca o kadar heyecanlanmış bizimkiler.Zaten bu yüzden onlarla bir yere gitmiyorum. bu arada bir sorunumuz var günlük.Şu an annem köpürmüş durumda.Önce geçmişe dönelim.Bir sabah evin zili çaldı.
Nurhayat Teyze:Gızz bu ne biliyon mu?
Annem:Bez olabilir mi acaba?
Nurhayat:Mucize,mucize.bunu ıslatıyon bi siliyon,bitti gitti tamaaam .Her yer pırıl pırıl.Biraz tuzlu amma vallaha da değiyo al gı al valla al.Hadi,hadi,hadi
Microcleaner temizleme bezi o gün hayatımıza girdi.Annem ortalığı temizledikten sonra bir mutlu oldu ki,yalı alsam bu kadar sevinmezdi.Sanki sen hiçbir şey yapmıyorsun beze söylüyosun tamam abla diyip kendi siliyor ortalığı.Ne lan bu demiştim.
Ama şimdi bez yok ortada.Bu gibi durumlarda annem delillerden şüpheliyi bulmaz direk serhatı bulur.Gelmiş bir de söyle bak,kızmayacam diyor.Ben de yedim.Sonra babama ve kardeşime sordu.O hainlerde Serhattır,serhat demişler.Evde ne zaman faili meçhul bir olay olsa direk suçlu benim. Sebebi de 1991'de bozuk olan bir radyoyu tamir edip düzeltmem(evdekiler tam tersini anlatırlar,inanmayın).Biraz önce ailecek oturuyorduk.Katil kim oynuyoruz sanki herkes birbirine bir garip bakıyor.Şimdi bezi bulmam lazım.Annemin gazabıyla yanmak istemiyorum.Beni sabote etmek için tüm kanal d dizilerinde tv'nin sesi yükseltilecek,sevmediğim yemekler yapılacak, en son benim elbiselerim ütülenecek.Lanet olsun.Hayat böyle işte günlük,sabah kız beklerken akşam kendini bez ararken buluyorsun.

7 kişi karşıladı;:

Kriptograf 06 Ekim, 2008 23:38  

Bizde Nurhayat denmez Nurayat denirdi öyle komşu teyzelere. Bolca Nurayat komşu teyzem vardır benimde :)

Nurayat teyze akşam müsaitseniz annemler size oturmaya gelcekler?

çocukluğumun soru cümlesidir vay anasını bee...

Zeugma 07 Ekim, 2008 00:42  

Ciddi misin ya? :(
Vah zavallım,görmediğin bir bezi senin yok ettiğinden nasıl emin olabiliyorlar ki? Acıdım sana.
Aynı bezden ben almıştım.Bi paket açılmamış var,şöyle uçuk sarı,kare katlanmış ''Microcleaner''.
Hemen göndereyim kargoyla,kurtul bu azaptan :)
''Geldim abla!''deyip kendi kendine silmeye başlasın ortalığı :DDD

Godsyndrome 07 Ekim, 2008 03:53  

Sağolasın zeugma ama o bezi ortaya çıkarmam gerek,sonra da gücenmiş mahsun çocuk rolü kesmem lazım:)

osuruktanteyyare 07 Ekim, 2008 15:18  

bi sene kamp yapıyoduk deniz kenarında biyerde
annemler 2 kangal sucuk asmışlar ağaca bırakıp gittiler biyere
akşam geldiler sucuk yok
suçlu biz olduk tabi
ulan hangi insan 2 kangal sucuğu bi seferde yiyebilirki :D

MyBiber 07 Ekim, 2008 23:34  

=D Bende de var o bezden. Üç seferde yaptığın silme işini teke indirdiği için zamandan kazandırıyor. Eşim bile bana yardımcı olmak istediği zaman o bezi istiyor. =) Olmasa yardım etmeyecek yani... =) Umarım ortaya çıkmıştır. Ayrıca, "Edirne'de güzel kız yok" deyip sana yalan söylemişler. :p

Godsyndrome 07 Ekim, 2008 23:59  

Erol ağbiyi bir kez daha tebrik ediyorum.Kız konusunda da ben de inanmadım da işte naparsın.Umut falan kalmadı bende zaten.

cesetizleri 10 Ekim, 2008 02:53  

bulundu mu bez:)
ayrıca bez diyerek hakaret ediyoruz ona..
Microcleaner o :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP