20081006

Erkeklere öğütler/Odunun kaderi yanmaktır.

Yorum bölümü yetmediği için Zeugmaya aşk konusundaki
düşüncelerimi anlatamadım burdan izah edeyim.Aşkla Dr.frankenstein hikayesini (kendi adıma) benzetme sebebim.
İkisinde de zeki bir adam var:),ikisinde de çok iyi bir amaçla yola çıkılıyor,çok uğraş veriliyor ve ikisinin sonunda da ortaya bir ucube çıkıyor.Bu açıdan o örneği verdim.Ama ben genel olarak
Bağyan erkek ilişkisindeki süreci anlatmak istiyorum..

Yaz kızım:Efendice söylersin,hayır dediyse nağsip der gidersin bu sefer benim için hiç mücadele etmedin,beni ne kadar istediğini bana göstermeliydin der.Hayır cevabını alınca ısrar etsen "öf sakız gibi yapıştın,bas git der" Şimdi hangisi?

Karakterimi kaybettim,hükümsüzdür:Erkeğin bileceği ilk şey sen artık bu dünyada değil Warner&Bros stüdyosunda yaşayan bir mahluksun.Her an duruma göre rolünü takınmalısın.Kıza güveneceksin ama kıskanıcaksın da.Kıskanıcaksın ama sıkboğaz etmeyeceksin.Ciddi olucaksın ama sıkıcı olmayacaksın.Kızı güldürüceksin ama hayatın dalga olmayacak.Kızın sorduğu sorularda hep doğruyu söyleyeceksin ama o doğru cevap aynı zamanda kızın en çok hoşuna giden cevap olacak.Nasıl olacak dersen,o senin sorunun.Sürpriz yapacaksın ama kendi başına iş yapmayacaksın.İkisinin bir arada nasıl olacağı hakkında hiç bir fikrim yok ama istenen bu.Bu dedim bu kadar değil elbette.
Alışverişe mi gittiniz sen artık limitsiz bir american express kartsın,insan içine mi çıktın james bond olmanın vaktidir,eğlenceye mi gittin Cortez kadar iyi dans edebilmelisin,akşam yemeğine mi çıktınız Nazım Hikmetsin artık,ikinci sevişmeniz olsa bile sıkılmış olduğunu
belli edemezsin don juan kadar ateşli olacaksın.Duruma göre ipsiz,sapsız,yağlı saçlı bir rockçı kadar serseri olman ya da asmalı özcan modunda maço/kro karışımı hallere bürünmen de gerekecektir.Hazırlıklı ol.Bütün bunları yapıcak kadar aşık ya da mazoşist ya da salak olursan ve tabi kız bir şekilde başka bir adam bulamamış olursa evlenirsin.

Nikahına Beni Çağır Sevgilim:Evet bu şart, evlenmek için düğün merasimine katılman gerekiyor.Ben sordum,gıyabında nikah kıyılmıyormuş.Boğazını sıkan bir kravatla en az 5 saat, 300 derece sıcakta bekleyeceksin.1000 çift göz üzerinde olacak,herkes o gece sevişiceğinizi bilecek hatta bu yüzden size altın takacaklar,patrondan izin bile kopartacaksın.Bir de oynamanı isteyecekler, ertesi gün bunları hatırlamamak için alkolün dibine vurman gerekecek.Niye huzur evlerindeki düğünler çok sade ve güzel çünkü ordaki insanlar bu gibi konularda saçmalamayacak kadar olgun.Bir de balayı var tabi.Düşünse aloğ,baba biz sağ salim vardık.şimdi de sevişcez işte/iyi oğlum iyi,devam et.Rezalete bak.
Bütün bu engelleri aşınca bitti sanma daha monotonlaşma problemi var onu da başka zaman yazarız.
Sonradan eklenen not(bunu mutlaka yazmalıyım):Evlilik iki düşmanın aynı yatakta yattığı tek savaş biçimidir.

Tekrar başa dönersek Zeugma;Benim aşk anlayışımı sormuştun.Bir şarkı sözüyle cevap vereyim.Aşk yalan inan buna perişan hep gönüller...

7 kişi karşıladı;:

osuruktanteyyare 06 Ekim, 2008 01:10  

sen kadınlar ne ister sorusunun cevabını bulmuşsun bravo
lakin maharet uygulamakta
teorik bilgi para etmio :D

Godsyndrome 06 Ekim, 2008 01:24  

hani testten 100 alıp,sözlüde kekeleyen çocuklar var ya ben onlardanım.

Zeugma 06 Ekim, 2008 10:30  

Seni gerçekten tebrik ediyorum.
Çok şahane bir yazı bu ve ben elimi vicdanıma koyup her kelimesine katılıyorum..
Takdir edersin ki bana yazdığın kısacık yorumla bunları anlamam mümkün değildi :)
Bu yazı buraya çok yakışmış hem.Ayrıca ziyaretçilerin de seni bu konuda tanımış olur :)
Güzel yazmışsın çok güzeeel !!
Benim bu yazıyı hemen gidip bağlantı olarak göstermem lazım.
Eline sağlık diyorum :)

Godsyndrome 06 Ekim, 2008 14:09  

Beğendiğine sevindim Zeugma:)

Kriptograf 06 Ekim, 2008 19:11  

iki düşmanın aynı yatakta yattığı tek savaş biçimidir.

hocam üstümü başımı yırtmak istiyorum izninizle :)

MyBiber 06 Ekim, 2008 21:38  

Valla artık ben ne desem boş. Zeugma hislerime tercüman olmuş. Aynen katılıyorum. Başarılı bir yazı olmuş. Gözlemler süper. Eline, yüreğine sağlık. Aynı başarıyı sözlüde de bekliyorum senden. İyi çalış! =)

cesetizleri 10 Ekim, 2008 02:58  

sen çözmüşsün olayı.. ama işin kötüsü, bu gibi durumlarda işi çözmek ne yazık ki durum kurtarmaya yetmiyor.. :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP