20080628

Arı Maya ve 7 cüceler


Bu sınavların sabahın köründe olmasına gıcık oluyorum.Benim kafam güneş battıktan sonra çalışıyor arkadaş.Sabah sınava giderken de bu zihniyete söverek gittim zaten yine bir saat önce ordaydım.Nefret ediyorum bu huyumdan.Bir gölge bulmuş,az kestiriyim derken.Kızını sınava getirmiş bir baba geldi önce.Yakınıp duruyor.Vaaz istesem kendi babamı getirirdim de diyemiyorum tabi.Neyse o gitti.Bu sefer iki grubun arasında kaldım.Bir tarafımda annesi,teyzesi ve kızımız pimapenlerin çabuk kirlenmesinden bahsederken.Diğer yanımda kompela aksanıyla türkçe konuşan bir herif,Cezayirdeki işçi ücretlerinden bahsediyordu.(günlüğü 10 dolarmış)Okul bahçeleri de ayrı mevzu hele kızlar sabahın köründe nasıl süslendin öyle.Sanki kamu personeli değil,avrupa güzeli seçiyorlar.
Neyse girdik sınıfa bir gözetmen geldi.Aman Allahım....Esmer,beyaz tenli;boy,pos harikulade...Hatunda bir göZ var sanırsın sibirya kurdundan göz nakli yaptırmış.Sanırım bu yüzden cep telefonu yasak,yoksa bu güzelliği sizden esirgemezdim.Senin öğretmenlikte ne işin var?Git ancelina culinin dublörü ol ya da bul bir mütahit koca onun paralarını ezmekle uğraş.Neyse hatunu kesmekten,sınava pek bakamadım.Diğer gözetmen de Yıldırım Gürsese benzeyen bir herifti.Irz düşmanı! O da benim hatunu kesti,sınav boyunca.Bir ara hatun dışarı çıkınca sorulara baktım.Bana hala gediz ovasının sorulmasına mı yansam,yoksa hala yapamadığıma mı yansam derken,hatun yine geldi.Tek sorun kullandığı parfümdü sanırım.Gece,bir kasa çürük şeftalinin içinde yatmış gibi kokuyordu.
Sınavdan en son ben çıktım.Tam hatuna bir şeyler içelim mi diyecektim ki saatin 11.30 olduğunu farkettim.Alın işte.Koysana şu sınavı 18.30'a.Velhasıl,burcumda dediği gibi hayatımın aşkını buldum.Ama geç gelmişiz dünyaya be valla...

6 kişi karşıladı;:

voodoo girl 30 Haziran, 2008 11:34  

"Senin öğretmenlikte ne işin var?"

öğretmenler güzel olamaz mı yani? bak tam bir türk alınganlığı yapıyorum postuna bidaha yapmam kıymetini bil =)

Godsyndrome 30 Haziran, 2008 11:50  

Şeref duydum vudu,ama o kadar güzel kadınlar genelde koca parası ezmekle uğraşır.o şaşkınlığın ifadesi yani:)

böcük 30 Haziran, 2008 14:04  

bu yazı ile koptum :p Demek ki herkes sınav soruları ile ilgilenmiyor :p Sınavdan önemli şeyler var :p

hTc 30 Haziran, 2008 20:10  

e be kanka ne diyeyim şimdi ben sana?

MyBiber 01 Temmuz, 2008 00:15  

Ya sen nasıl birşeysin, çok merak ediyorum ben seni... =) Gene doğallığına,seçtiğin kelimelere,kurduğun cümlelere hayran kaldım. Ağlarken güldürdün beni.Çok yaşa!

Godsyndrome 01 Temmuz, 2008 01:39  

cümleten teşekkürler efenim.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP