20150110

2015/1

Senin de dalağını sikeyim Kemalettin, evet sert bir giriş oldu farkındayım.2015 de bize bu şekil girdiğinden anlayacağını ummaktayım.Dünyadaki otuzikinci senemin şaman takviminde acıdan fena halde zevk almak olduğunu görerek geçeceğini sanmaktayım.
-Kafiyeyi bırakalım.
Herşey çok güzel be! (bu cümle bu blogda ilk defa kuruldu) Eski kitaplar, eski gereçler,eski ankara, zeki müren, bolca kahve, biraz camus, akşamları ropdöşambr,sabahları takım elbise.
Sigara sağlığa yararlıdır Kemalettin.Ve kötü anılar ve eski yaralar ve duvara bakarak geçen geceler ve anadolunun siktiredilmiş her köşesi ve biraz dilbilgisi zira manik depresifliğin manikliğini pasif agresifliğin agresifliğini kullanabilirsek geniş zaman içinde edebiyat nobeli alamasak bile (alfred'e selam olsun) dinamitler kadar tekinsiz olabiliriz jeremy.
İçimizde hacıyatmaz misali bir Osman Nuri Paşa olsun Kemalettin.Desinler ki ulan imparatorluk yıkılıyor be! Biz tutturalım Plevne de Plevne.Bir Plevne'miz olmalı Kemalettin.İster evin küçük odasında bir kalorifer dibi, ya da cuma akşamı saat 23 sularında aktif hale gelen beynimizin 1 cm karelik bir köşesi, ankara garı ya da bir erik ağacının sıska gövdesi.Bize kim olduğumuzu hatırlatacak ve sonuna kadar korunması gereken bir kale olmalı.Çünkü bu itoğlu it insanoğulları: bize kendimizi hep suçlu, hep ayıp etmiş, hep kabahatli hissettirmekte ustalar.Hissetmememiz gereken vicdan azaplarını ve "ah ne kadar ayıp"ları ve "bu da ölçüsüz oldu biraz"ları ve "sen de bi havalardasın"ları anason özlü sularda çitiliye çitiliye renkleri soldu kalbimizin.O yüzden en sevdiğim cümle oldu Kemalettin "bi siktirin gidin"
Neyse yapacak çok iş var.Ve "yapmayacağım" diyeceğim çok iş.İyi ol Kemalettin. Piçlikten,puştluktan, inattan ne sebepten olacağını bilmiyorum ama iyi ol.

Sağlıcakla.
Godsy Neşesikeder.

2 kişi karşıladı;:

BlahBlah 10 Ocak, 2015 18:18  

Küfür de sigara da çok güzel bişey aslinda.

Godsyndrome 12 Ocak, 2015 18:49  

uvv yaramz kız :P

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP