20140218

18022014


Otuzküsür yaşında bir salı akşamında rakı var biraz işte, sehpa kirlenmesin diye bir eski gaste.Serap G. onaltı yaşında canına kıymış öyle yazıyor haberde.Serap  G.'nin onaltısından sonra yaşamış hali gibi geliyorum kendime.Fonda ümit besen çalıyor ama inadına dertler derya çalıyor aklımın bi yerlerinde. Cumartesi birçeyrekte mesela insan gibi hayal kuruyom lan,pazartesiye bile kalmadan bitiyor sonra insanlığım.
Hani mesela ilkokulda problem çözerkene öğretmen sana; cevabın doğru ama sen ikinci yoldan yapmışın birinci yöntemle çöz der ya (der mi?/bana hep derdi) ben sanki problemi yanlış çözmüşüm onu da ikinci yol'dan yanlış çözmüşüm yani demek istediğim bi problem bu kadar mı yanlış çözülür?
Hani böyle bi broadway alıp arka camına "olduğu kadar olmadığı kader" yazdırsam geçermiş gibi geliyor.bazı geceler bana gelenler geliyor.Lakin kafam artık eskisi kadar ses götürmüyor.
Birine de nolcak böyle deyip doğru düzgün bi cevap almak istiyorum mesela.Ya da sen benim yerimde olsan ne yapardın?Çünkü eminim sen bile benden iyi yapardın.Çünkü ben bile eminim kendi yerimde değilim, yerim neresi, ben kimim eskimiş sorular.Ama ben "abi nolcak böyle" dediğimde tutup da bakarız dediklerinde atıyor tepem.Ulan ibne victorya's secret defilesi mi bu!Bakarız dediğin benim hayatım diyemiyorsun.Yapıştır cevabı Kemalettin: diyemediğinde içiyorsun!
Sonra bi de nasip var,ekürisi hayırlısı... Bu a.koduklarım nasıl bişeyse bi denk gelmiyor bize.Bir saat dil döküyorum adam suratıma bakıp hayırlısı diyor.Hayırlısı ebeninamı çok afedersin.Ne hayırlısı la, hayırlısı mı kaldı?
Şimdi size komik gelicek lakin yoktur öyle büyük derdim.Rakımı balkonda içmek istiyorum desem güler misiniz?Akşam 9 da açık bi dükkan bulayım mesela,sular aksın la,su aksın o da kabulüm.Yoksa bu saatten sonra mor sümbüllü bağların,ankaranın bi sokağına adam gibi kusmanın,iş çıkışı iki bira çakmanın hakkım olmadığını ben de biliyorum.Kolum uzun değil amenna,kolum bile yok o da başım üstüne.Ama çolak adama da deli gömleği giydirmesinler Kemalettin.Gömleğin beyazının hatrına deliresi geliyor insanın!

0 kişi karşıladı;:

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP