20120406

Tuna Nehri Akmam Diyor

Ben severim olasılık hesaplarını Kemalettin, ama işte sadece sevmekle olmuyor.Sadece sevmekle olmaması olasılık hesaplarının dışında da geçerli bişey bu arada.Tüm olasılıklarda aynı sonucu alırsak böyle de olasılık olmaz olsun. Şahsiyetini yitiren hesaplama olur mu deme oluyor ama işte, hiç de güzel olmuyor.Hayat'ın, gerzek bir anne gibi ye şu yumurtayı yoksa seni öcülere veririm demesi gibi. Öcüler,yumurtalar,sinirli anneler birbirini takip ediyor. Herkesi memnun edemezsin diye bir cümle var Kemalettin.Cümlede  Herkes olarak geçen o sadist zamir bunun farkında olmadıktan sonra,ne manası kalıyor.Ha şimdi sen bil gerisi önemli değil dersen; benim biliyor olmam birşeyi değiştirmiyor.Beni İsa sananlar var lan, azcık koyversem ölüleri diriltmemi beklerler.Beni öldürdüklerinde ben kendimi diriltemedim o kısmı hep es geçerler.
Benim ağır,derin,içten içe,sürekli bir kırkbeşdakikadır sigara içememekten daha beterce olan bir Kabullenmeme sorunum var Kemalettin.Osman Paşa'nın işine yaramıştır bu huy, benim gibilere hiç iyi gelmiyor.

1 kişi karşıladı;:

brownian 06 Nisan, 2012 04:00  

Kimseye ders olsun diye demiyorum ama komik bir ornek (biraz da gercek) diye yaziyorum, soyle ki kabullenmek de sonradan pismanlik yaratabilir. Insan birseyi kabullendikten yillar sonra, bu kabullenisin onu hedeflerinden saptirdigini dusunup pismanlik duyabilir. Misal olsun diye; sekline semalina takinti derecesinde onem veren biri artik bedenimi oldugu gibi kabullenicem deyip caba gostermekten vazgecerse sonrasinda yarim fil oldugunda kabellenmedigi zamanlari ozleyebilir.
Kisacasi kabullenemedigin seyi kabullenmek yerine degistirmeye calisabilirsin, onun degisecegi yoksa da kabullen gitsin !!!

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP