20111230

12:34

Yeni yılın kutlu olsun Kemalettin.
Hani sen oturduğun yerden sadece hızarcının pardon kibar olalım kerestecinin atölyesini görüyorsun. Atölyenin önünde mısır olmaya çalışan ama yanlış yerde,yanlış zamanda,yanlış ellerde mısır olmaya çalıştığı için çocuğun çizdiği mısır resmi gibi duran mısırları görüyorsun sadece.
O yüzden sana pek bişey dileyemiyorum.Hareket eden kollar ya da yürüyebilen bacaklar dileyecek kadar şaşkın değilim.Umarım ağzından daha az salya akar bu sene diyebilirim ancak.
Aslında salya dışında pek farkımız yok.Senin bacakların felçli,ben de gitmek istediğim hiçbi yere gidemiyorum.Ellerin desek balık yüzgeciyle doğsan daha çok işe yarardı -ki ben de çiçekçilerin önünden bekleme yapmadan geçiyorum.Şimdi senin ağzını burnunu kırsam burda mesela, gıkın çıkmaz.Benim de ağzımı burnumu kırıyorlar Kemalettin,ama çok kibarlar lan. Bi bakışla kırıyorlar mesela, mecburiyetleri hatırlatarak araya ama'ları katarak "sonra" diye soslara bulayarak kırıyorlar. Benim de gıkım çıkmıyor.
Sonra ben de gözlerimde anason buğusu yıldızlara bakmak zorunda kalıyorum.Buğulu gözlerle etrafa bakmak kendine yapabileceğin gerçek acımasızlıklardan biri tabaktaki leblebiyi yıldız sanıyorsun bazen.
Bazen büyük arabalardan bahsediyorlar bana, oturma gruplarından,bazen akıl veriyorlar, bazen teselli,bazen tehtid ediyorlar... ne şanslısın Kemalettin insanlar senin felç olduğunu görebiliyorlar.
Hatırlar mısın bi gece ben sızmıştım Kemalettin, hani yazları yanına geldiğimde mezarlıkta içiyorduk ya; bi gece mezarlıkta sızmıştım.Sabah bi uyandım Mehmet kızı Sultanın ruhuna fatiha isteyen bi mermerle gözgöze geldik.Ölüler bile senden bişeyler istiyor Kemalettin, dirilere ne diyebilirsin ki?
Umarım öldüğünde sen benden fatiha istemezsin Kemalettin.Çünkü bizim doğru yola,nimete erenlerin yoluna,gazaba uğramayanların sapmayaların yoluna erişemeyeceğimizi biliyorsun.Sen biliyosun ben biliyorum Allah biliyor aramızda yabancı yok ki birbirimizi kandıralım. Aslında mezarları çift yaptırsak güzel olur,ucuza gelir.Çift mezar tek slogan: Olmaması için olduklarından olduramadılar!

2 kişi karşıladı;:

MeRiÇ 30 Aralık, 2011 18:38  

ne ettin hafız =)) sıvamışsın kemalettini

Android 01 Ocak, 2012 01:54  

yeni yılda ilk okuduğum yazı bu demek oluyor ki bütün yıl böyle mega yazıları okuyabilicem. beklentilerimi kırma godsy!

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP