20110619

Sonra ne mi oldu?

Toplumumuzda suyu çıkmış hikayelerin kahramanları bugün ne yapıyor diye sizin için araştırdık efendim.

1-Sahile vurmuş denizyıldızlarını denize atarak bak bunun için çok şey değişti diyen adam

İşten atılalı 11 ay olmasına rağmen iş bulamayıp deniz yıldızlarının hayatını kurtarıyorum ayağına plajdaki turistleri dikizleyen adam, deniz yıldızlarının hepsini bitirince başına güneş geçtiği için kıyıda oturup kumdan yale (üniverste) yapan çocuğu denize attı.Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde müşahede altına alınan adam burada da önüne gelen deliyi pencereden aşağı atıp bak bunun için çok şey değişti diye kahkahalar atınca ıssız bir adaya gönderildi. Burada din olarak budizmi seçen adam ölünce denizyıldızı olacağına inanıyor.

2-Bir sürü deniz yıldızı var hangi birini atıcan hacı diye soran adam

Sorduğu sorunun ardından "bak bunun için çok şey değişti" cevabını alıp bozulan tabiri caizse g.t gibi kalmayı gururuna yediremeyen adam; diğer deli, çocuğu denize atarken yanında olup bi sürü çocuk var hangi birini atıcan la manyak diye soramadığı için kendisini asla affetmedi.Girdiği bunalımdan çıkamayan adam çalışır durumda bıraktığı aracının egzozuna ağzını dayayarak intihar etti.

3-Risk budur diye sınavdan çıkan öğrenci

Bu hikayenin dilden dile yayılmasıyla iyice şımaran öğrenci bir sonraki sınavda yerçekimi nedir sorusunu görünce yerçekimi budur diyerek 3.kattan atladı. Daha sonra da sınavdan çıkmayı hastalık haline getiren öğrenci klostrofobiye yakalanıp sınıfa giremez oldu.Okul yönetiminin kararıyla okuldan atılan öğrenciden daha sonra haber alınamadı.

4-Demokrasi aşığı gazeteci

Gelecek seçimde Orduluların oy kullanma hakkı ellerinden alınsın diye ysk'ya başvuran gazeteci aynı zamanda Tokatlıların oylarının iki oy sayılması gerektiğini söyledi.Seçimden sonra orduya demokrasi tokatı manşeti atmayı çok istiyorum ehi ehi diye beyanda bulunan gazeteci orduluların saldırısına uğradı.

5-Fırsat Borsacısı

Ülke her krize girdiğinde pantolon askısını şaklataraktan miliyorsunuz çincede kriz aynı zamanda fırsat demektir diye beyanda bulunarak kabak tadı veren ünlü analist Çin'in krize girip çıkamamasıyla mesleği bırakmak zorunda kaldı.Boş zamanlarında kırmızı aslında al demektir, siyah dediğin kara renktir, türü iğrenç tekerlemeleri ilahi tarzında söyleyerek dilencilik yapıyor.

1 kişi karşıladı;:

OlurÖyle 07 Ağustos, 2011 17:11  

üf o denizyıldınızı atan benim, geleceğimi gördüm :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP