20110522

Bitmezz

Dost değil dost değil dost görünür feleğim.
Yaralı yaralı yare yaralı yüreğim.

Feleğim dost görünür yüreğim yaralı dese biticek ama ille gerize'kh'alıya izah eder gibi izah ediyor. 118li reklamlara kızmaya hakkımız yok hep böyleymiş demek ki.
Bu tür şeyler kafamı çok bozuyor okuyucu ha dersen ki dinleme haklısın ama gel de komşuya söyle sen bu şarkıyı dinleme,dinleyeceksen de sesini yükseltme diye.
Bi de beyaz giyme toz olur siyah giyme söz olur var.Nolcak yani çıplak mı dolaşacak bu kız,gül kurusu kombinezonla karşında mı salınacak, ne istiyosun sen be adam!

Gündüz türkülerle potpori (bu kelime en son 1998'de kullanıldı) yapan bu kızceğiz akşam ne yapıyor haber izliyor.Haberlerde de Mhp'nin kaset skandalı (popüler isim tamlaması) dışında bir şey yok ve bence bu konunun ilginç bir yanı da yok.Her zaman söylemişimdir eğer bir civcivi bile köşeye sıkıştırırsan kara mamba olabilir(imaya bak) yıllarca herkesler ağzını yayarak amaaan mhp iktidar olamaz yeaa derse adamların hırsa gelip iktidarın kralı bizde kardeşim mesajı vermelerinden daha doğal ne olabilir?

Bu ülkenin haberlerine hastayım zaten daha az önce okuduğum haberi söyleyeyim size sevgilisini öldürüp elma seviyor diye elma bahçesine gömdü! Nazım Hikmet/Elma/Aşk üçgenine getirilen yeni bir yorum, taze bir soluk...(na burda)

Yani şahsen istiyorum ki tüm bunlardan sıyrılayım.Evin içinde Mozartın k448 re majör sonatı tıngırdasın dursun,kırlara koşup ağaçların altında lawrence romanı okuyayım sonra birden dokunmak ve gerçeklik üzerine aforizmalar oluşturayım bunları hemen ayfonumdan twitterıma cıvıldayayım kızlar bana hasta olsun falan...Twitter demişken devleti göreve davet etmenin zamanı geldi de geçiyor bile.Bu populerlikle giderse eğer büyük istanbul depreminde şu şekilde twitler okumamız yakındır;

aha tam şu an camdan atlıyorum (kendini ünlü sanan sıradan insan ti-vi-ti)
avuçlarım şimdi son defa sensizliğe açılıyor sanırım (ölürken bile kız tavlamaya çalışan aforizma manyağı twitter erkeği tiviti)
ay koltuk sallandı sanki (kız tiviti)

Blog'culuğu öldürmesi bir yana insanların ölürken bile bari fırlama bi cümle yazayım da öyle öleyim düşüncesine başvurdukları bir yerden ben korkarım arkadaş. Nedenini anlamadığım bir şekilde mesela adam cumhurbaşkanına menşın sallıyor yani sanıyor ki cümleye @cibamabulubadugul (böyle miydi la yazılışı) şeklinde başladığı zaman çankaya köşkünde mangala çağrılıcak ! Aranızda böyleleri varsa lütfen uyaralım birinin nickinin başına @ getirerek yazdığın zaman sen o adamın kankası olmuyorsun!

Bir diğer sitemim de facebooktaki hayvansever kız arkadaşlara siz şimdi bütün gün "memoşun bir eve ihtiyacı var" ya da "dumanın sıcak bi yuvası olmasın mı ağbisi" şeklinde bağlantılar paylaşıyorsunuz da belki duman ev hayatını sevmiyor belki bağımsız bi ruhu var,niye ille dumanı monoton bir ortama sokup rutinin içine hapsetmeye çalışıyorsunuz.Su akar yolunu kedi gider evini bulur demişler.Bir de genç zihinleri etkiliyorsunuz, geçen gün yiğenim, abi ben kapının önüne su koyayım mı dedi hava ısınıyor dedi.Sen altıncı katta oturuyosun hiçbi kedi o kadar susamaz diyemedim çocuğa,yapmayın etmeyin.( şimdi bu paragrafı da ciddiye alıp bana çemkirecek ilk okuyucuya olta takımı hediye ediyoruz)

Neyse şu an bu yazı hiç bitmeyecek mi diye teleşa kapıldığınızın farkındayım.Emin olun aynı kaygıyı ben de taşıyorum.Aslında çemkirecek çok konu ve bolca zamanım var ama günümün kalanını duvara bakarak geçirmek istediğimden yazıma burada son veriyorum.Selametle.

4 kişi karşıladı;:

ferdagokturkince 22 Mayıs, 2011 13:07  

hayvansever çemkirişlerinden çekinmen ne ;))

Godsyndrome 22 Mayıs, 2011 14:11  

En tehlikelisi onlar çünkü,sen de onlardansın biliyorum :D

ne ben olabildim ne de başkası 23 Mayıs, 2011 00:38  

uleennn tuğba gelsin beni dövsün benlen ilgilensin deyu yazdın de mi o paragrafı? aa bi de en geçenlerde beni aradıydın guzum unuttum bennn gene ara, öptüms kib bye:)

ferdagokturkince 23 Mayıs, 2011 21:58  

hahaha evet ben de onlardanım. hatta dün malatya gibi bi şehirde yaklaşık 10-15 kişilik bi grupla "hepimiz hayvanız, düşünmektir farkımız" sloganı eşliğinde yürüyüşe katıldım. çok komikti, kendimi hiç oraya ait hissetmedim deri çantalarımızla çok şık görünüyorduk, o çantalara rağmen hayvana olan şiddeti eleştirirken ayrı komiktik. ;))hele hele basın açıklamasından sonra bi kız beni öyle etkiledi ki çüüşşş lan şu kızdaki kafanın yarısı bende olsa anaokulunda onca vakit hiç uyum sorunu yaşamazdım dedim. kız, tam biz dağılacakken panikle "bi saniye arkadaşlar, durun durunnn gitmeyin, dostlarımızı alkışlayalım dedi ve oradaki 2 köpeği alkış yağmuruna tutturdu. dişinin arası kürdanlı mahalle delikanlılarının sırıtışı,yancılıktan gayrı bi iş bilmezlerin deli laa bunlar nidaları eşliğinde bi konsept yakaladıkkk ;) sabaha da işte kedi serçe tutmuş getirdi eve, beraber yiyelim diye reddettimmm. neme lazım, o camia tehlikeli ;)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP