20090801

Nasıl Bir blog ve bu nasıl bir mim

Doris hanım mimlemiş bizi Nasıl bir blog benim blogum şeklinde.Sevmiyorum blogumu evveliyetle onu söyleyim.Hani kusra bakmayın da ne buluyonuz bende okuyacak anlamış değilim.Tabi nasıl bir blog olduğunu şeyitmek için önce nasıl bir blog sahibi sorusunu cevaplandırmak gerekir ki bu açıdan kendimi; köleliğin yasal olduğu zamanlarda,alman kültür merkezinde ingilizce öğrenip amerikaya gitmeye çalışan bir mozambikli gibi hissettiğimi söyleyebilirim.Benim açımdan gayet açıklayıcı oldu.

Gelelim nasıl bir blog sorusuna,nasıl olsun efendim işte yuvarlanıp giden bir blog.Halimi siz de yakinen biliyorsunuz.Ot çekip rus diline aşina olmam gereken şu yaşlarımda balkon yıkıyorum.Dantel öremesem de zincir çekmeyi biliyorum.Bol bol evde oturuyorum.Bu sebeplerden dolayı Östrojenler seviyemin yükselmesinden korkuyorum.Bu seviyeyi test etmek için arada sırada gugıl görsele gıvanç datlıduğ yazıp hoşlanıyor muyum diye kendi kendime soruyorum.Iyykk cevabını verip rahatlıyorum.Boş zamanlarımda kocatepe camisine gidip musalla taşına yatıyorum,govaluyoğ beni güvenlikçiler...Tüm bunların arasında da bol bol yazı yazıyorum.Samimi olmaya çalışıyorum.Meraklıyım, okuduğum bloglarda sıklıkla yazarı merak ettiğimden burda da genelde kendi yaşadıklarımı anlatıyorum.Ben sana şu filmi izle desem nolucak al gasteyi atilla dorsay söylesin alla allaa zihniyetiyle çalışıyorum.

Bilmiş okuyucu sevmiyorum, anlattığım herşey "bana göre" godsyndrome mekaniği diye bişey anlatmadığımızdan sen,sana göre olanı söyle.Beni değiştirmeye çalışma müdür,burası sanki resmi gazete!(kafiyeli oldu)Fiziki özelliklere gelirsek zaten biliyorsunuz işte; 2 kolon bir salon arkada kırmızı fon,(burada da bu mimi anlamadığımızı açık ettik)Etiketlerimiz var işte. Epeydir ihmal ettiğimiz günlük ki genelde yeni bir hatuna yavşadığımda kendisine başvurduğumdan bu ara pek yazmıyorum.Çok hoşlanıp asla yatamıycam kadınlar,çok hoşlanmayıp yine asla yatamıycam kadınlar adlı iki etiketimiz daha var ki ne halta yaradığını ben de anlamıyorum. Ariston etiketim sayesinde hayattaki herşeyi isim,şehir,eşya yaptım sınıflandırıyorum.Hassas kalpler etiketini matbayı kurup bertaraf ettiğim için mutluyum.Falan filan.

İnsan kendi blogunu anlatır mı nerde kaldı mütevazılık di mi efenim?Bu mimi çıkaran sayın blogger az daa yaratıcı ol, sevdiğimiz blogları anlattır mesela bi manası olsun.Neyse işte öyle bir şey.Bir meçhule dönmüş benim blogum diyerek arabesk bir kapanışla bu mimi mütevelli heyetine,vuducana,cidoşa ve sersang beye paslıyorum.Tabi kabul ederlerse!

7 kişi karşıladı;:

bi dost 01 Ağustos, 2009 22:50  

biz de çokbilmiş yazarlara kızarız, okuyucu kitlesi olaraktan. size ne efendim, ne buluyorsak buluyoruz Allah Allah, siz yazmanıza bakın rica ederim:P

ama madem çok merak ettiniz, o halde pekii..

"köleliğin yasal olduğu zamanlarda,alman kültür merkezinde ingilizce öğrenip amerikaya gitmeye çalışan bir mozambikli gibi hissettiğimi söyleyebilirim."

"Östrojenler seviyemin yükselmesinden korkuyorum.Bu seviyeyi test etmek için arada sırada gugıl görsele gıvanç datlıduğ yazıp hoşlanıyor muyum diye kendi kendime soruyorum.Iyykk cevabını verip rahatlıyorum."

bunun için taam mıı?? yeter mii??? seviyorum, seviyorr musun, ağlıyorum anlıyorrr musun? hıhh.

:PP

guguk kuşu 01 Ağustos, 2009 23:09  

demek zincir çekebiliyorsun iyi iyi, devam edersen gerisini de öğrenirsin. hem östrojen iyi bir hormondur kendisi ile epeydir tanışırız, insanı pekçok hastalıktan korur.
kıvanç tatlıtuğa bakıp test etmene gerek yok östrojen seviyen o korktuğun boyutlara geldiyse ilk işin çarşıya koşup pempe bi sütyen almak olur.
bi dot haklı sen kafana takma yazmana devam et, en azından ben çooook şey buluyorum.

Adsız 02 Ağustos, 2009 00:12  

Üslubunu seviyorum desem? :)
Tevazu sahibi olmana bağlıyor durumu ve mim için teşekkür ediyorum; bu gece ne yazacağımız belli oldu! :D

PoLLy 02 Ağustos, 2009 01:01  

kafam karıştı, kimlik karmaşasına sürükledin beni.. ama dur, bunun da üstesinden gelirim ben :)

DORİS 02 Ağustos, 2009 12:59  

tam senden bekemediğim şekilde yazıp yine şaşırdım:)))
sanırım sende en cok bunu seviyorum:)

Zeugma 02 Ağustos, 2009 14:01  

Aynı tarz devam et.Ki öyle devam ediyorsun.
Biz seni gayet güzel anlıyoruz. Ne yazarsan yaz kelimelerin içindeki Godsy ve kişiliği bence gayet net.
Anlamayan ve tarzını değiştirmek isteyenlere kocaman bir ''Yuhhh !'' diyor, Godsy kardeşime sevgiler gönderiyorum.
İyi ki varsın...

böcük 03 Ağustos, 2009 11:44  

bağımlılıkyapabilitesiyüksekdüzeyde bir bilogum demeyi unutmuşsun godsi :p ama doğru demezsin sen öyle şey sen mütevazı bir kişiliğe sahipsin :Pp

balkon yıkaman, zincir çekmeyi bilmen, akranlarının çoğu gibi teknoloji ya da spor içerikli bir biloga sahip olmanı engelleyen şeyler, güzel bir şey bu güzel [bu cümle daha farklı olacaktı ama yazamadım valla :D]

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP