20090616

Sormak Bir Sevme Biçimidir

Söyleyemediğim acılarımı söyleseyebilseydim eğer.Ağzımdan adın çıkardı,oysa üç günde dönüşüverdi renkli çekilmiş lunapark filmi,siyah beyaz bir korku filmine.Öyle bir korkuttun ki beni,içimden adını söylemek geliyor bazen.İlk kez telaffuz eder gibi ürkek,sen duyacakmışsın gibi titrek. Söyleyemiyorum evet,gırtlağımda iyiniyet gibi kalakalıyor.
Sana gücenme hakkım yok diye gücenmemezlik yapmıyorum.Çünkü tahminlerinin aksine ben de insanım.Kimim var ki benim sorusuna cevabım hep kimsesizim oluyorsa,ben onsekiz satırla senden gidemezken senin kalırmış gibi yapman bir satırı geçmiyorsa,baktığım her yüzde dilimi biraz daha yutuyorsam,üstelik seni tanırken bunlar oluyorsa ve sen hala susuyorsan... bırak da gücenmek hakkım olsun.
Benim aklımda sen,senin aklında bıraktıklarının boşluğu...bilirim gururlusun itiraf edemezsin. Bildiğimi bilmen bile yeter.Anlatırdım seve seve bildiklerimi,sandıklarımı,anladıklarımı, onaylamasam da kabullendiklerimi...sorsaydın eğer.Sormamanı da anlarım,sıkılmışsındır itiraf edemezsin sen.İyi de peki ya ben?
Aşk açlıktan ölmez ama hazımsızlıktan ölür bilirim.Hakkım yok,hatırım az kabul.Şart yok,söz yok,his yok unutmuş değilim.Maşuk'a kendini acındıramazsın toyluktur tamam.Peki o zaman bu ısrar ne,bu inat neden dersen eğer (ki soruları bile senin yerine sorabirim)
Onkere tura deyip onbirkez yazı gelen bir hayatın içinde,hayalini kurduğum sarayların bile damları akarken,içmek için zifiri çok-yaşatma umudu az sigaralar seçerken; seni bulduysam eğer koşmam,yürümem,sürünmem,yolunda ölmem hadi hepsinden geçtim seni düşünmem hata mı? Evet sözümü tutamadım ama ne yapayım sen de bu kadar özel olmasaydın.
Keşke sözlerim çare olabilseydi ama sanırım gidişin bile benim hayat dolu sözlerim sebebiyleydi. Haklısın ağzım alışkın değil olumlu,kurallı,gelecek zaman eki kullanarak cümle kurmaya belki şu an bunu bile yapmamalıyım ama sırrımı kimseye veremediğimden bu ölçüsüzlük.
Yüksekten korkmuyorum sevdiğim,düşmekten korkuyorum.Bitirirken cevabını alamayacağım ilk soruyu soruyorum.Nasılsın sevdiğim,sen beni bıraktığından beri sen nasılsın?

1 kişi karşıladı;:

duygu 02 Eylül, 2011 16:47  

HİSLER ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATILIR.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP