20080919

Sordum Sarı Çiçeğe


1 mayıs’ı tatil yapamayız bir günlük tatilde kayıp iki trilyon diyen bakanın ağzından bayram tatilinin 9 gün olduğunu duymak ne keyif yareppi diyerek bu konuyu kapatıp tüm blog okuyucularıma e2 kanalında bu sezonki dizileri tanıtırken fonda çalınan şarkının ne olduğunu bilip bilmediklerini sormak istiyorum.(şarkı burada )Ben bu şarkıyı duymuştum ama nerde,nerde,nerde?e2’den Star’a geçip Nihat Hatipoğlu’nu tebrik ediyorum aldığı söylenilen 500 millar için değil kadınlar sanırım onu yılın en seksi erkeği seçti(Bknz:Turgut Özal,Selahattin Duman,Fatih Terim) Adamcağıza amma asılıyorlar ya,valla kıskandım.
Son olarak da yine bir şey soracağım gugıla soracaktım ama nasıl soracağımı bulamadım.Şimdi bende bir sorun var.Mesela “selam hacı” yazıcam “Selma hacı” yazıyorum.Harfleri beynim sıralayamıyor nedense.Sürekli yapmıyorum ama yıllardır var bu arıza.Kompozisyon sınavında da “çatık kaşlar” yerine “kaşık çatlar” yazıp bütün aleme madara olmuştum.Sordum anneciğime küçükken divandan da düşmemişim.Acaba beyinsiz olma ihtimali dışında başka bir sağlık sorunu olabilir mi?

7 kişi karşıladı;:

blogger 20 Eylül, 2008 02:53  

bu temaları kendiniz mi oluşturuyorsunuz?

http://digital-photographyblog.blogspot.com/

Godsyndrome 20 Eylül, 2008 03:04  

Hayır,tema blogger'ın kendi teması minima.Herkes gibi resim ekleyip düzenledim o kadar.

uyuyan adam 20 Eylül, 2008 12:43  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
uyuyan adam 20 Eylül, 2008 12:49  

Şarkıyı bilmiyorum o yüzden nerede duyduğun konusunda bir fikrim yok ama sözlerini yazınca bu çıktı karşıma : Simmerman - Nina Simone.

Godsyndrome 20 Eylül, 2008 13:34  

Teşekkürler Burak buldum, Thomas Crown Affair filminde duymuştum onu da hatırladım yaşasın:)

¢ido$ 20 Eylül, 2008 21:04  

o şarkıyı bilmeyi ben de çok isterdim :) bu arada bu bahsettiğin harf karıştırma olayı bende de çok oluyor. klavye kullanırken ya da telefonda msj yazarken sürekli yanlış sıralama yapıyorum. şu yorumu bile kaç kez silip düzelttim :) sanırım çok bilgisayar kullanmaktan bu /:

Hülya Konar 21 Eylül, 2008 11:56  

sevgili godsyndrome,tatil kısmını alemsin yine diyerek geçiyorum.

harf karıştırma konusunda ciddimisin yoksa espri mi yaptın tam anlayamasam da seni/yazılarını sevdiğim için ben ciddiye aldım.

bak bu gibi durumlara genel olarak
" DİSLEKSİ " denir.
bu bir rahatsızlıktır.psikoloji /nöroloji branşı ilgilenir.genelde normal ve normal üstü çocuklarda görülür.

ancak bunun çeşitli aşamaları var.muhtemelen seninki dikkat dağınıklığı boyutunda yani önemsiz bir durum .

ama günlük hayat olarak bakarsak önemli bir durum bu...bence seni "yazılarından" tanıdığım kadarıyla çok fazla şey düşünüp aceleci olman ve bir an önce sonuca gitmek için bütüne değilde parçaya odaklanmandan kaynaklanıyor.
aklında çok fazla şey var çünkü.ve yine tahminimdir ki sen günlük hayatında "dinlemeyi" sevmiyorsundur,ne söyleyecekse söylesin deyip karşındakinin son cümlesini bekliyorsundur...

tabi bu tamamen varsayım godsyndrome,istersen gugıl amcada DİSLEKSİ yazıp ara ve sakin kafayla oku dökümanları.yanılıyorda olabilirim,tekrar söylüyorum varsayım bu...fikrin olması açısından yazdım.

mümkün olduğunca yazı değil görsel/imaj kullanmalısın yazı dilinde.disleksik çocuklar genellikle yazılı sınavlarda başarısız olurlar çünkü.bu çocukları test usulü sınav yapmak gerekiyor.

bak bunu da kimseye yapmam :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP