20080808

Haberler


*27 bebek ölüyor enfeksiyondan,27 tane araba parasına tüm hastanelerde halledilebilecek bir sebep uğruna,noluyor diyen yok.Kafayı bebeğin konulduğu kutuya takmışlar,kimse ölümün hesabını sormuyor.(Yılmaz Özdil dün süper bir yazı yazmış konuyla alakalı bakın)

*Viran bir dağ kasabasında 16 çocuk ölüyor güya kuran öğreniyormuş.Sen ekran karşısında irkilirken babası çıkıp köpük dansı yaparken ölmedi benim kızım Takdiri İlahi diyor.Yine kimse şikayetçi olmuyor.

*2 yaşında yok belki Ankara İbn-i Sina hastanesinde belindeki yağ bezesini aldırmak için ameliyat ediliyor.Şimdi yürüyemiyor,şimdi konuşamıyor,şimdi o mercan gözleri göremiyor.

*22 yaşında askerden gelen çocuk yolda hiç tanımadığı bir sivil polis tarafından önce vuruluyor,sonra o polis hastaneye götürülmesin diye çocuğun başında bekliyor.İstanbul Emniyeti olayı basından saklamak için,bülteni kapalı geçiyor.

Hani birisi çıkıp bir şey söyleyecek sanıyorsun.Akp milletvekili edibe sözen çıkıyor.Porno dergi alanlar büfelere tc kimlik no'sunu bıraksın diyor.

Doktorlara güvenemeyen(hatta benim gibi nefret eden),hastanelerinden çekinen,Polisinden korkan insanlar olduk.Türkler devletini en çok seven milletken şimdi içten içe tanımlarla dolu kafamız.Angarya,korku,kızgınlık,öfke,terkedilmişlik duygusu...
Yazık.
Orhan Veli zamanında millet bedava yaşıyordu.Bugün bizler,tesadüfen yaşıyoruz.

5 kişi karşıladı;:

MyBiber 08 Ağustos, 2008 17:12  

Ülkemi çok seviyorum ama bunları görüp, okudukça ardıma bakmadan koşarak kaçasım geliyor. Yüreğim eziliyor, yüreğim sızlıyor, yüreğim kaldırmıyor. Kaçsam ne olacak? Tüm bu yaşananları ve bu yaşananların ardının arkasının kesilmeyeceğini bilerek gittiğim yerde mutlu, huzurlu olacak mıyım? Rahat uyuyacak mıyım? Neden bütün bunların müsebbipi insanların yerine benim vicdanım rahat bırakmıyor beni? Gidemiyorum, kaçamıyorum, bırakamıyorum böyle de...

Godsyndrome 08 Ağustos, 2008 17:27  

Aynen katılıyorum sana Chaotic,yürek dolu eller boş maalesef.

hTc 09 Ağustos, 2008 20:55  

''Orhan Veli zamanında millet bedava yaşıyordu.Bugün bizler,tesadüfen yaşıyoruz.''
Gerçekten de kelle koltukta yaşıyoruz. Hele de böyle bir şehirde. Artık yolda gördüğüm her siyah poşete bomba şüphesiyle bakıyorum=)

saklıdefter 10 Ağustos, 2008 13:42  

...

Hülya Konar 11 Ağustos, 2008 10:17  

dün akşam haberlerde açıklama yaptılar.bebekleri,zavallı bebekleri kutuya koyup teslim eden morg görevlisine ""ibret olsun"" diye hastane yönetimi disiplin cezası vermiş...suç morg görevlisindeydi o da disiplin cezası aldı herşey yoluna girdi...

vay be asıl biz ölmüşüz ağlayanımız yok...

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP