20080720

Pazar 2008 Mustafa Yolaşan

Dikkat uzun yazı.

Eveeet,bir sınavı daha atlattık.Bakın nasıl atlattık.Sabahın körü kalk,Gazi'ye git,bu kısmı geç.Sınıfta,sınavın başlamasını beklerken,bir çocuk içeri girdi.Hoca sıra numarasını sordu.8 numaraymış ama orda bir bağyan oturuyordu.Kızın numarası da 8,hoca oğlanın elindeki belgeye baktı.Herşey doğruydu.Tam aşağı sormaya gideceklerdi ki,hoca "oğlum senin sınavın 14.30 da" dedi.Puhaha.Sınava geç kalanı çok gördüm de,5 saat erken geleni ilk defa gördüm.Sabahki sınav kolaydı.Dantelli şekiller koyup,sonraki şekli bulun falan demişler.Kendimi uzaya gidecek ilk maymun gibi hissettim.

Sınavdan çıktım.Canerle bir cafeye gittik.Orda da Havalı İpek'i gördüm.(Biraz önce Chaotic'in yazısını okuyunca daha manalı oldu,keşke az sabretseydim) İpek neden havalı konusuna gelirsek anne danıştay'da,baba yargıtay'da,dayı sayıştay'da,amca milli savunma'da.Araştırsam,dadısı bile en az DSİ genel müdürü falandır.Köprülü ailesi halt yemiş.Bunlar sülalece istifa etseler,devlet ayvayı yer.Neyse amma geyik yaptım.Yanındaki eleman kim dedim.Kardeşiymiş Kanada'da yüksek lisans yapıyormuş.Ama kardeşi bir görseniz.Annesi beş çocuk doğuracağına,bi bunu doğurmuş.Bir dudağı yerde,bir dudağı gökte birisi.İpek de öyle gerçi.Mesut Yılmaz'la,Banu Alkan'dan oluşan bir android gibi neyse.

Ordan çıktık,benim sınav tıp dekanlığındaydı.Oraya geçtim.Macera olsun diye,etrafta dolanıp kadavra baktım ama yoktu.Benim bünye iki sınavı kaldırmıyor artık,sınavda kazıktı zaten.Bankacı alacaklar ama Kyoto protokolünün maddelerini soruyolar.Sıkıldım,son 15 soruyu okumadan hepsini D şıkkı olarak işaretledim.Zira en çok D şıkkını severim.

Sınav çıkışı caner tutturdu içelim diye.Normalde güneş batmadan içmem ama arkadaş ayağına içtik.O sıcakta çarptı beni,hafiften çakırkeyfim.İD'im kızlara sarksana diyor,Süper ego'm ayıp olur lan diyor,Ego'm yapmayın etmeyin diye sayıklıyor.Kimseye bulaşmadan geldim(Süperegom çok güçlüdür)İlginç olan gün boyunca tam 7 kişi bana saati sordu.Pavlov'un köpeği misali, öylesine yüzüme bakan birine de ben saati söyledim.Adamcağız da şaşırdı.

Sınavdan umutlu muyum?Hiç bir fikrim yok.Nağsip...

Hatalıysam godsyndrome@masumdur co.m

2 kişi karşıladı;:

MyBiber 21 Temmuz, 2008 18:04  

Diğer sınavlar gibi bu da epey hareketli geçmiş. Bu sınavlar seni sıkıyor ama sınav sonrası yazıların da bana çok keyif veriyor. Sınavlar bitmedi de bana =)) Havalı İpek sülalesinden ötürü istediği kadar havalı olsun. 1)isimden :p 2)Mesut Yılmaz ve Banu Alkan'dan dolayı kafadan kaybediyor zaten :D Görüşmek üzere, sevgiler...

Godsyndrome 21 Temmuz, 2008 20:50  

Merak etme,bu kafayla ben daha 5 sene o sınav senin bu sınav benim boğuşurum:)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP