20150421

Başlığını...


     Duvara bakıyorum ve Polis Muzafferi düşünüyorum.. Allahım bir üniforma bi insana bu kadar mı yakışmaz. Karısı da ne çirkin diyorum.Bu kadınla evliyse ve iki çocuğu varsa demek ki sadece iki kere sevişmiştir.Çocukları da durgun zekalı biraz.Yeter lan gömdün adamı diyorum.Olsun diyor içimden bi ses.Seni de gömdüler.
     O da benim gibi işinden nefret ediyor.Çalıştığı masadan sızıyor o nefret, benden de iş yaptırmaya gelen herkesten de nefret ediyor.Belki o nefret yeni bir din bile yaratır.Barajlar kurar,köprüler yaptırır. Lakin mesai masasında hiçbir işe yaramıyor.
Nasılsın abi diyorum.Aynı diyor. O "aynı"yı yakından tanıyorum.Bazılarının kaderi tek cümle, günleri tek gün.Sonra da diyorlar ki biliyoğmussssun kelebeklerin ömrü sadece bilmem kaçgünmüş. Sanki biz tek gün yaşamıyoruz.
    Mesleki deformasyondan mütevellit günün muhasebesini yapıyorum. Bugün bana bahşiş vermeye kalktılar.Berber çırağı falan değilim bu arada.Melikenin düğünündeki çalgıcı değilim,ne market çırağıyım aslen,ne turist otelde bellboy. Ve ben ses edemedim yine.Böyle böyle yenilmiştim zaten. Polis Muzafferin nasıl ne zaman yenildiğini merak ediyorum.Bişey olmuş.Muzaffer o üniformayı giymeyi kabul etmiş,allahın siktirettiği yerde yaşa demişler,Nakliyeci aramaya gitmiş. Bu kadınla evlen demişler.Midesini aldırmış.E hani çocuk demişler yapmış.E buna bi de kardeş lazım demişler.Alın demiş Muzaffer,alın size ikinci çocuk lafı mı olur!
    Mutsuz yaşamanın en kötü yanı, insanların mutsuz gözükmeyi tasvip etmemesi sanırım.Nasırın var abi tıp'ta çare yok diyolar,Eyvallah. Nasip emziğini ağzına tıkıyorlar. Eyvallah. Somurtma senden kötüleri de var diye ekliyorlar.Eyvallah. Sonra gelip nasırına basıyorlar.Be yavşağın evladı Mevla bu kadar sınamıyor insanı.
    Sen ne zaman yenilmiştin jeremy? Siktiret demek yerine nolurnolmaz diye söylenmeye başlayalı kaç yıl oldu?Değdi mi bari? Umarım buna değmiştir.Çünkü rakı pahalı,hayat boktan,kendin dahil kimsen yok.Amin.

1 kişi karşıladı;:

BlahBlah 22 Nisan, 2015 14:02  

değmiyo ya, hiçbişeye değmiyo :/

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP