20140121

s.g

Böyle sanıyorsun ki soluklanıcam.
Sanma.
Alışıcağım,öğreniceğim.Ölü gibi olacağım.
Yok.
Hala beni üzecek bişeylerin olması ne üzücü.Hala bi şarkının acıtması,bi sözün gücüne gitmesi. Hala öfkelenmek.Hakkaten hala mı?Hala.Kime,niye,hala?
Açmayalım yine o konuyu!Amenna.O konu gelsin,ağzımızı burnumuzu kırsın ama açmayalım.
Derdin ne?Hep istediler ki kpss 85 olsun derdimin adı, sevdiğim kızın tayinini yaptıramayım, çocuğumun kalbi delik olsun falan filan.Hiç öyle dertlerim olmadı hiç cevap veremedim derdin ne sorusuna.Derdim ne bilmiyorum.
Bişey var.Sanki herkese çok kolay,bana gelince zor gibi.Her sabah suratıma yumruk atıyorlarmış gibi. Hep aynı rüyayı görüyorum.Konuşuyorum karşımdaki tepki vermiyor,o tepki vermediğinde sesimin çıkmadığını anlıyorum.Bişey var herkes biliyor da bana hiçbişey söylenmiyor gibi.Çok koşsam hiç durmadan koşabilsem ne zaman koşmaya başladığımı unutacak kadar koşsam geçecek gibi.
Bişey var.Bana spor yaptırmayan,faydalı denen her halttan uzak tutan.Dut'um lan işte dediğim anlarda bi kadeh daha devirten,Yeni söndürdüm diyemiyorum sigarayı.Bitane daha yak diyor içimdeki ses.Hem de üstüme kanını kusmuş kanserli akrabalarım bu kadar çokken.
İşte derdin ne sorusuna cevap veremeyip,bu soruyu soranlar kadar mutlu olamayınca çok ayıp oluyor insanlara.Olmayan dertlerime üzülmenin mahçupluğunu yaşıyorum.Şükürsüzüm,gıcığım,tabakta kalmış yemek artığıyım,bi garibim,ne istiyosam... vs.
Acaba kumrular sokağından 4 kaldırım taşı 8 parça parke söksem Kemalettin.Salonun ortasında sigara içerken ankaradaymışım gibi olur mu?Bi ankara kaldı mı ya da?Ben senin bildiğin kendim bile değilim artık. İnsanın kendine yaptığını düşmanı bile yapmazmış,kendime yapacaklarım yok hükmünde!

1 kişi karşıladı;:

UYKUSUZ// UYURGEZER 21 Ocak, 2014 23:09  

he.sök taşları da melih vandallar müzesine koysun seni.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP