20140127

İlle bi neden arayacak kadar genç değilim artık, mutlak bir sonuç bekleyecek kadar da iyimser... Bir umudu olmalı insanın; çocuk okuyacak ya da borçlar bitince ailece çıkıp iskender yenilecek, babam kanserden değil yaşlılıktan ölecek,emekli olana kadar herşey; sonra elçilik sokağında bi ev, kuğuludaki tüm güvercinler asker arkadaşım!
Bekleyecek birşeyimin olmasını çok istedim.Olmayacak şeyleri çok beklemenin bıkkınlığından belki.Bu mu acaba dediğim ne varsa sıradan bir gecede kaybolup gitti.Sanırım en çok dünden bir farkı olmayan günlerde değiştim.
Bu kadar uzun bir ölüme karşı elimde en azından bir ihtimalimin olması lazımdı diye düşünüyor insan.Oysa şimdi tüm bunlar komik geliyor.Sanırım en çok birşeyler isterken gülünç oluyoruz.
Hayatın ne getireceği belli olmaz! Bana hep böyle derdin Kemalettin, çünkü sen de umutsuz vakaydın. Umutla ilgili söyleyebildiğin tek şey başkalarından duyduğundu.Ne getirirse getirsin artık işime yaramıyor. Söylediklerimi yakınma'dan ziyade bir acziyet ya da beceriksizlik olarak gör,yaşayamıyorum.

27.Ocak

0 kişi karşıladı;:

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP