20130915

Bugün evi temizledim,kendim de temizlenecekmişim gibi.Düzenli bir dolabı olanlar hakediyordur belki; iyi haberleri.Saçlarımdaki beyazlara hayretgeçirdim.Hep büyümeyi istedim,hala da istediğime göre demek ki yeterince büyüyememişim.Bir kamyonetin içinde burdan giden eşyalar gördüm saat onuçeyrekgeçe.
Derdime yandım.Ben burdan gidemezdim.Gelişimi zihnim kabul etmemişti ki bedenim gidecek haddi bulsun. Ne yalan söyleyim,daha çok işe yaramak isterdim!Dokuzuncu kattaki bi evde hırsız girmesin diye yanık bırakılmış salon ışığı gibiyim.
Eskiden ne severdim herşeyi hesaplamasını,tüm boşlukları doldurmalıydı zihnim.Oysa şimdi benim, düzeltiyorum ah benim zavallı zihnim.Akşama kavuşsak, biraz rakı bulsak da uyuşsak dışında tek laf etmez oldu.Sonra yine sabah.08.00-18:30 herşeye eyvallah.Yine duvar yine rakı.Ooo müdür nasılsın çok şükür yaramazlık yok.Allah senin gibi herkesin belasını versin diyememekten muzdarip kemikli dil'ler.
Neyse birazdan yılbaşı gelir,sonra ekürisi ramazan.Vasati 34 yıl daha dayanırsam...
O değil de hafız:
Bence,bence artık cidden kalmadı çaresi.Kanser gibi lan tedavisini bulmuşlar; tedavisi var ama ölüyorsun ya hani.Aynı öyle işte.Ölüyorum,karışmıyorlar.Karışmasınlar.ağzıma jilet doldurup sonra sustuğuma yansınlar.
Siktiret Neşet Ertaş var,rakı güzel.Dağların arkasında yar...

1 kişi karşıladı;:

UYKUSUZ// UYURGEZER 15 Eylül, 2013 21:47  

lan.. gıcıklığına mutlu bi yazı bu. bi de börek yapabilsen..sen...sen..sen..(eko yaptım ki kulaklarında çınlayıp dursun)
U(YKSZ)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP