20130920

İspanyol Aryalarımın Malatyamsı destanı

Geçen gece tam sızıyorum; elimde bir sigara, tuttum nasılsa attım halının ortasına.Mazallah bi yansa,çünkü buralar hep lojman falan... çol çocuk küllüyen mahkeme-i kübraya.Yanmamış ya la, ya sigara adi ya halı'mız bile bize benzedi de kim uğraşacak dedi.Yaş otuz, ikinci yelteniş,üçüncüye Allah Kerim -derler Kerim mi Kadir mi Celal mi? Hepsi mi hiçbiri mi bu Allah nedir kimdir ben hiç bilemedim ki!
Bildiğim birini seksenyedikere bıçaklayıp sonra bir sigara içmek istiyorum başucunda.Gaste manşeti sıfat tamlaması da ekleyelim hikayenin başlığına."soğukkanlılıkla"In cold blood icabında.
Hayır madem buralarda kalıcaktım bana niye Capote okuttunuz.Behlülün bihtere çaktığı halit ziyaylan da olurmuş buralar.Hatta reşatnuriyle felan.Reşat Nuri demişken siz bilmezsiniz bu herif benim hayatımı siken adam da,çok deli tümevarmak gerek ispatlamak için; halı'mın da dediği gibi kim uğraşacak şimdi?Orospu Feride örtmen olmaya kalkmasa benim de hayatım güllük gülüstan olabilirdi.Var çünkü öyle hayatlar bi sülale tanıyorum hafız, sülalecek hiç kanser olmamışlar.Olabilir mevla Kerim felan bari yüksek tansiyon,  yüksek kolestrol... hani sülale yüksek ya o açıdan yani.Iııh yok, tenezzül edip böyle bişey bile olmamışlar.Ne bi adli sicil kaydı, ne bi vergi cezası... Sizin de ben feriştahınızı sikeyim çok afedersin ama var öyle ayleler inan.
Bana gelirsek; çünkü bana gelmek mecburiyetindeyiz öne atılacak bir karamurat yok anambabam. Kara hep ben oluyorum da muradımı eller aldı felan.Neyse!
Çok özlediğimi söyleyemem hafız "ama"larla gelirler karşıma,ben o kadar çok "ama"yla savaşamam. Çok yoruldum desem kendi yorgunluklarının ihalesi kalır üzerime.Kerametinden siktiredilmişimdir de yine Mevlam kerim derim.Çok şükür derim hayırlısı felan.Biter ulan valla bu ömürler kabirler ahiretler hepsi biter de çok zaman değer mi diye sordum kendime.Cevabı bildiğimden içiyorum her gece.Geçer elbet,elbet geçer.İşte hepsi bu kadar.

0 kişi karşıladı;:

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP