20130227

Beynimin içindeki ses sussa.
Sanırım hayatımda gerçekten istediğim tek şey bu.Pek çokları için bazen katlanılmaz oluyorum,o bazen ise beynimin içindeki sesi onlara da duyurduğum zamanlarda ortaya çıkıyor.Ve ne yazık ki benim içimde hapsolması gereken şeye prangalı olan benim.
Askerde ben uygun adım yürüyemedim Jeremy.239 kişinin ayakları birbiriyle uyumluydu oysa.İmreniyordum. Askerliği hiç sevmedim,önemsemedim zaten ama o kısımla ilgili değil anlattığım.Sadece herkesin çok kolay yapabildiği şeyleri yapamamak.Bırak yapmayı onun o kadar kolay olabilmesini bile anlayamamak... önceden önemsemezdim bunu.İnsanlarla pek işim olmayacağını düşünüyordum nedense.Ve tabii ki hiçbir planım gibi bu da gerçekleşmedi.Onlar gibi olamadığım insanlar arasında olmakla geçti hayatım.Ne onlar gibi olabildim ne oradan çıkabildim.Belki hani benim gibi insanlarla bir arada olabilseydim bu kadar konuşmazdı beynim.
Bazen nefes almak istiyor canım.Bir insan,bir yer,bir kitap,bir alışkanlık... Beynimdeki sesi susturacak herhangi birşey ama yok.Ben belli etmeyen insanlardan değilim Jeremy.Sinirliyken gülümseyemem mesela, birisini önemsemiyorsam adam bana baktığı anda bunu anlar.Ve farkındayım artık sıkıldı etrafımdaki insanlar. Ya onların arasına katılmalıyım ya da onlardan tamamen uzaklaşmalıyım.Oysa ne öyle bi yeteneğim var ne de herhangi bir irade.
Yaşamıyorum Jeremy,buna kesinlikle eminim.Ben yaşar gibi yapıyorum,etrafımdaki herkes yaşıyormuşum gibi davranıyor ve sadece benim midem bulanıyor.
Tabi güzel şeyler olmuyor da değil.Maaşıma bugün 78 lira zam yapıldı.Düşüncesene Jeremy bir 70'lik rakı 2 paket sigara yapar.Ayda bir gün fazladan kafayı bulabilirim -ki bunun dışında yapabileceğim hiçbirşey yok zaten.

8 kişi karşıladı;:

G.o.D 27 Şubat, 2013 22:15  

Jeremy'yle daha önce tanışmış mıydık?

murdum-erigi 28 Şubat, 2013 09:35  

Pi filmindeki gibi matkapla çözsem mi diyorum sorunu, belki o zaman susar o ses. Tek bir ses olunca yine çekiliyor da, anlaşamadıklarında kakafoni yaratıyorlar ya, o çok fena işte.

İ.x.İ.r 28 Şubat, 2013 12:32  

o sesler hiç susmayacak.

UYKUSUZ// UYURGEZER 28 Şubat, 2013 19:13  

Kemalettin'i özlüyorum ben.
U(YKSZ)

Godsyndrome 01 Mart, 2013 12:22  

g.o.d:bu blogu okuyan herkes birer kemalettin birer jeremy

mürdüm:bende tek ses var ama çekemiyorum,matkap da kulağa hoş geliyor.

ixir:biliyorum maalesef

uykusuz:sen beni özleyeceksin kemalettini değil!

Unut!-mak 21 Mayıs, 2013 22:22  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Godsyndrome 21 Mayıs, 2013 22:28  

tesadüflere inanıyor muyuz ki dostum?

Unut!-mak 22 Mayıs, 2013 00:13  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP