20120305

05032012

Düşünüyorum Kemalettin,artık senin olmaması gereken bir şeyi bırakmadan önce böyle bi kıymetlenir ya. Öyle bi kıymet hissiyle düşünüyorum.Çok ve uzun zamanlardan beri düşündüm.Sakin sakin düşünebildiğim için sevdim otobüs yolculuklarını,uykum yokken yatağı boylayışım hep daha iyi düşünmek için oldu.Ve sanırım artık düşünmek istemediğime karar verdim.
Bilirsin beni hatıralardan hoşlanmam,anı diye sakladığımız şeyler üstünden yeteri kadar zaman geçtiğinde kötü anıların belgesi haline gelir ama bazı şeylerin kaydını düşmek gerekir.

Geçen, bizim müşterilerden Hakkı amca ölmüş.Sapasağlam adamdı, ölmüş.Çok da güzel söverdi, ölmüş. 
Biz de ölücez Kemalettin.Ben mesela lanet gibi neyi sevdiysem ondan ayrı düştüm. Ankaraya aşıktım 6 milyonluk şehirde iş bulamadım.Rakıya aşıktım, ne zaman içsem doktoru boylar oldum.Vesaire vesaire...
Olmuyor Kemalettin,dünyadaki tek manalı cümle bu, olmayınca olmuyor.
İş bu haldeyken bu çaba niye? Benden buraya kadar Kemalettin.Olması gerekseydi bu zamana kadar olurdu. O kadar net ki herşey, o kadar zavallıca ve en çok da bomboş.Bi gram üzüntü bile hissedemiyorum.
Hesapça dün,
yaşadığımız son gündü.

5 kişi karşıladı;:

murdum-erigi 05 Mart, 2012 22:25  

Günlerin yanyana gelen numaralardan ibaret olduğu günlerden biri. Sayı değeri değil de basamak değerinin olacağı günler de olsun. Olmalı. Olsun be müdür. Olma mı?

G.o.D 05 Mart, 2012 23:16  

Bu veda Kemalettin'e mi?

brownian 06 Mart, 2012 02:41  

Sevdigi seylerden ayri duserek ozgurlestirebiliyor insan, bunu istemese bile. Simdi yerlerine caninin istedigi seyleri koyabilirsin ya da bos birakabilirsin ondan acilan yeri. Ozgurluk guzel sey, insanin cok seylere fazla yogun hislerle bagli olusu ise ozgurluge iyi gelmiyor.

Godsyndrome 06 Mart, 2012 20:35  

mürdüm:olmadığı için yazıyorum işte.

god:kendime

brownian:sevdiğim şeyler aynı zamanda canımın istediği şeyler.

brownian 07 Mart, 2012 01:40  

Evet godsy haklisin ama insanin caninin bazi seyleri digerlerinden fazla istemesinden kaynaklanmiyor mu zaten acilar. Kedinin uzanamadigi cigere pis demesi iyi birsey diyorum.

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP