20101222

Geyik Bahçesi

Öncelikle şu konuya bir açıklama getireyim.Hangi konu diye bi soru geçtiyse aklından allah da seni kahretsin(ya da neyse etmesin).Bi kere de insan gibi oku şu blogu.Milliyet gazetesindeki frikik haberlerine bile daha fazla zaman ayırıyosun eminim.Şimdi içinizden bi kaç on kişinin beni kütahyada sanması konusunda tek verebileceğim cevap neden kütahyada olayım? Yeterince açık ifade ettiğimi düşündüğümden hakkımdaki diğer bi konuyu şeyitmek isterim.Şimdi ben memur değilim.İşçi statüsünde memur da değilim,özel sektör de sayılmam.Mesleğim tam bir muamma (Jigolo babandır)
Yeri gelmişken şu konuya da değinmek isterim.Pek azınızın bildiği üzere bikaç yazı önce blog yorumlarının halka arzı konusunda esnek olacağımı herkeslerin yorum yazabileceğini şeyitmiştim.Vazgeçtim.Canım öyle istedi diye kestirip atmak istemediğim için bu soruya tarihsel bi cevap vermek isterim.Neden tarihsel çünkü geçen otururken aklıma sokrates geldi.Gelirler böyle bana ara ara.Milattan önce (bu milat işine de uyuz olurum sanki isa doğdu marsta koloni kurduk ne milatıysa) Neyse hikayeyi biliyosunuz bu sokrat tutmuş okul açmış.İsveç asıllı üvey babasının adına kurmuş okulu.MEBden onayı almış,böylece kurulmuş ikea okulu.Okul dediğimiz de yunanistanın tinerci balici gençlerini toplayıp; Devlet mi?devletin aq size bişey olmasın türü şeylerle zihin bulandırma.İşte böyle kıytırık okulun kapısına tutmuş geometri bilmeyen bu kapıdan girmesin yazmış o zaman tabelacı yok çünkü kendin yazıyosun.O zamanın geometrisi de işte üçgen nedir? Üç tane geni olan şeydir türü batıl inanışlar.Neyse benim sokrattan eksiğim ne diye düşündüm.(çirkin bir kadın diyerek çirkinleşmeyin)Hesapta 313 tane insansınız ne bir hediye laptop görmüşlüğüm var ne bora borada tatil teklifi.Bi gmail hesabı bari alın.Kelime doğrulamayı bilmeyen bu kapıdan içeri girmesin dedim bende.Gereken koşullarda yine bu tür bilgilendirme toplantıları yapabilirim.

--

5 kişi karşıladı;:

Ateş Böceği 22 Aralık, 2010 13:02  

Kütahya da değil misin sen şimdi tüh ya..

Neyse ,boşver sen.Ben sana gmail adreside alırım ,laptop alamam ama şahne müzik arşivim var nan onu paylaşırım senlen ama sana böyle başkası olsa mümkünatı yok ..

Birde bişiy soracam (ne diye soracaksın tahminen ) gerçekten jigolo değilsin dimi ..

bi dost 22 Aralık, 2010 16:47  

kütahya ne alaka yaa ben hiç öyle düşünmemiştim. biliyor olduğumdan belki de :p

Adsız 23 Aralık, 2010 10:25  

Ne olurdu Kütahya'da olaydın Godsy haa ne olurdu?.... Hediyelik çiniye ihtiyacımız olduğunda aklımıza ilk sen geleydin..." Gelirken iki çini küllük kap gel Godsy" diyebileydik...kollarımızı da açabileydik...Gitme kal diyebileydik...dağ gibi durabileydık....Bi dakka yaa..noluyo yaa.. rüya bu rüya..birazdan uyanırım ben :)

Pembe 23 Aralık, 2010 16:33  

aldım godsy gmail aldım kusura bakma laptop filan alamayız sana sence çok zengin olsak sıkıcı işyerimizde gizli gizli senin bloğunu takip ediyor olurmuyduk sorarım sana ? Ama çok istersen öğrenci evimden kalma evore perdeler var 80 lerden vintıç onları kargolayabilirim sana.. hem yeniyıl hediyelerini senin bizlere vermen lazım diye düşünüyorum.. epi topu 313 tane insanız..

Godsyndrome 23 Aralık, 2010 18:26  

ateş böceği:soruna şöyle vereyim "şimdilik" :)
bi dost:at at havanı da at hemen :D
balistes:rüyaların da osmanlıca kelimelerin kadar ilginç :D

pembe:işte örnek okuyucu işte güzel insan.hoşgeldin müdür. perde için teşekkür ederim ama ben perde kullanmıyorum ve evde çıplak dolaşıyorum sdfasfsdfd

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP