20101128

Eğitim Şart..Mı?

Yine bir eğitim dönüşü sonrası hışır halimle karşınızdayım ey lan okuyucu!Artık ders çalışmak, ödev yapmak,eğitim görmek,sınava girmek istemesem de hayat bi türlü yakamı bırakmıyor.En berbatı da anadoluda yolculuk etmek ki şehirlerarası 2 saat yol gidip şehiriçine 4 saat de ulaşmak verem ediyor beni.
Hatta o kadar ki burjuvayım ama sosyalistlik bende düsturuma ihanet edip; "Keşke bi arabam olsaydı ya laa" bile dedim. Hele bir de ortamda kız görmesi sonucu bi türlü tespit edilmeyen o allahın belası erkek geninin verdiği gazla ben aslında çok komiğim ya fırlamanın önde gideniyim ben bildiğin p.ç'im (nokta olan yerde i var) hallerine giren erkek meslektaşlarım beni deli etmeye yetti. Kaliteden ödün vermeyen yapımla ben hergece üçkızla yatıyorum yea size bakmam tarzımdan vazgeçmedim tabi ben.
Boş zamanlarımda ise kahvehaneye dadanıp aşkta kaybediyorum madem kumarda kazanıyım diyerekten bol bol pişpirik oynayıp karbonatlı çay içerekten yıllık detoksumu tamamladım.
Önümüzdeki hafta ankarama gidip hayatımdaki 1050.sınava girdikten sonra bir ay evimden çıkmamayı düşünüyorum.Saygılar hürmetler.

3 kişi karşıladı;:

Adsız 28 Kasım, 2010 19:57  

Eğitim şart; ama her eğitimli insana iş imkanı sunmak şart değil! Vah benim güzel ülkem!

Godsyndrome 28 Kasım, 2010 22:34  

şirvan:memlekette çok güzel işler oluyor değyolar ama?

Adsız 28 Kasım, 2010 23:18  

Demekle yapmak aynı şey olsaydı keşke...

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP