20090429

Ahımı hicranımı sakladım gizli tuttum

*Her sene belirli bir konu üzerinde master yapma adetim var.Konuları ben seçmem,eğlenceli de sayılmaz ama faydalı olduğu kesin.Eminim 90 yaşında olunca süper bir insan olucam ama iş işten geçmiş olacak.Bu seneki master konum Solipsizm üzerine önceki yıllara göre daha keskin, eğlenceli sayılmaz ama en azından sıkıcı değil.İleride bu konudan daha etraflıca bahsedicem. Ayrıca bir gün de "etraflıca" kelimesinin boğuculuğundan bahsetmem gerek.



*Kültablasına kola doldur/Bardağın içine kül dök/Sigarayı tersinden yak.Gitti güzelim sigara deme filtresini makasla kesip iç.leziz/Selam selma diyeme selma selam diye başla konuşmalara/Markete sigara almaya diye çık,puding alıp gel.Sonra aaa sigara alacaktım diye çık, elinde birayla gel.Bu kadar da salağımdır ,son... ımmm bir senedir.(Önceki seneler farklı tarzda bi salaktım)



*Tanıdığım 3 adet ikiz var.En tuhaf olanları şu an yetişkin olanlar.Kızımız odtüde yüksek yüksek lisanslara ev kuruyor.MIT'e girmenin derdinde(İstihbarat olana değil hani zeka kodamanı olanların okuluna)oğlumuz o karakol senin bu karakol benim dolaşıyor.Dolu zamanlarında kumar oynuyor,boş zamanlarında bilardo.Kızı alıcam da oğlumun dayıya çekmesinden korkuyorum.



*Şükür Nisan ayı bitiyor.Belki saturn , gezegenim merküre olumlu bir açıyla yaklaşır.Merkür derki senin yanaşmanı yerim yawrum gel...Onlar muradına erer ben sakinleşirim.Bir de benim umutsuz olduğumu söylerler.Böyle salak saçma umutlar taşıyorum.(Not yaklaşanın saturn olması şart değil,uranus de olur neptün de koskoca galaksi ya!biri de olumlu yanaşsın benim merkürüme)

5 kişi karşıladı;:

Adsız 29 Nisan, 2009 16:34  

ahahah canlı bombaya yenik düşmediğim şu günde beni güldürdün ya godsy yine ne diim bilemedim:D

tınkırbel 29 Nisan, 2009 18:01  

normale dönüşş
:)
sevindim

Godsyndrome 29 Nisan, 2009 23:41  

Caponizma:geçmiş olsun

tınkerbell:ha şöyle birileri bana normal desin.

Unknown 30 Nisan, 2009 10:50  

puha... olm astrolojiden mi medet ummaya başladın... n'oldu altılıya, noldu rus kız kardeşlerimize... rezill :Pp

Godsyndrome 30 Nisan, 2009 13:10  

Serzeniş:O rüya bitti müdür napalım :(

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP