20081028

Telsara sendrom telsara

Ben blog işine girdiğimde amacım çok meşhur olmaktı.Böyle devlet dairesine gidip ben syndrome,godsyndrome dediğimde memure hanım imza isteyecekti.Ben müdürün odasında köpüklü kayfemi içerkene evraklarım halledilecekti,sonra diplomamı onaylatmak için üçyüzellinci kez notere gitmeyecektim.Noter çıtır bir vekili evime gönderecekti böyle hayallerim vardı.Ama önüme yine yasalar çıktı.Millet tepki gösterdi zaten ben ekstra bir şey söylemek istemiyorum.Beni herkes okuyormuş gibi yazmaya ve gayriciddi olmaya devam edicem.Bloggersız ne yaptım ve tabii ki kaçırdığım gündem hakkındaki görüşlerim.

Sigarayı bıraktım yogaya başladım desem inanmayacaksınız o kadar uzun süre de olmadı zaten.

Elektrik kesintileriyle boğuştum.Aklımda hala yıllar evvel okuduğum o haber var.Sdneyde 15 yıldan sonra elektrikler kesildi diye halkta büyük panik yaşandı.Ankarada 10 gün kesilmese ben panik yaşıyorum.

Kpss çalıştım ama herşey hala bıraktığım gibi,cümleler değişmemiş;kelimelerin yeri bile değişmemiş.Erzurum kongresi bölgesel bir kongredir ancak alınan kararlar nedeniyle ulusaldır.Hatırladınız di mi?

Veeeğ tabii ki öğrovizyon allam sonunda yazabilicem bu konuyu.Ben açıkçası hiphop tarzı ilahi söyleyen pembe yanaklı bir çocuk bekliyordum ama beni şaşırttılar.Benim yıllardır dileğim hadise ya da asenanın katılmasıydı.Sonunda oldu.Zaten hadi delü oğlan belüme dolan diyen eteksiz bi kıza oy vermeyecek ecnebinin alnını karışlarım ben.Kesin birinciyiz.Ha bi de Öğrovizyonda hadise var başlığı atan tüm gastelerimiz de gecikmiş bu tebriğimi kabul etsinler.

Bu arada bol bol gaste okudum tabii gasteler tecavüz haberleriyle dolu şimdi yine tuhaf bi soru olacak da niye bulabilecekleri en yaşlı,en hasta,en çirkin insana tecavüz eder bu insanlar hep merak ederim.Tabii bunlar normal tecavüzcüler(!) için geçerli ağır sapıklardan bahsetmek bile istemiyorum.

Yazı yazmaktan epey soğumuşum bunu da belki yeniden hevesim gelir diye yazdım zaten.Son olarak sabah dışarı çıkarkene bi baktım apartmanın önü göl olmuş la,apartmandan çıkmak alcatrazdan çıkmaktan zor.Burdan apartman yöneticimize seslenmek istiyorum.
Baba bu ne ya!

9 kişi karşıladı;:

böcük 28 Ekim, 2008 18:56  

Yoook yok sen sakın soğuma yazı yazmaktan falan üstad :D Süüle o hevesine çabık geri gelsin :))

"Erzurum kongresi bölgesel bir kongredir ancak alınan kararlar nedeniyle ulusaldır." ıyygh bu cümleyi duyunca nedense içim bir garip oldu ;s içimde bir şeyler gımıldıyor sanki :p kabıss :D

hadise büyük hadise olacak :p umutluyum ben :D

demet 28 Ekim, 2008 19:21  

hadise tamam da asena ne alaka :)

osuruktanteyyare 28 Ekim, 2008 19:32  

hayvana tecavüz eden insan görünümlü yaratıkların yanında çirkinlere tecavüz edenler daha bi insanımsı sanki
yazmaya devam durmak yok (:

Godsyndrome 28 Ekim, 2008 19:51  

böcük:sen de peşimden geliyorsun okul bitince buyrun kpss çalışmaya
demet:öroğvizyon dans yarışması olduğu için asena ismi makul geldi
teyyare:endonezyada ineğe tecavüz etmiş adamın biri ineği öldürmüşler puhaha

Elf 28 Ekim, 2008 23:31  

godi ankaralının derdi alentirikler napak nörek büyük memleket olmamızın bedeli bu, namımımız yürüsün ses etme, ankara güzel şehir hepinizi bekleriz ;)

hadise kazanamaz, geçen yıl ukraynalımıydı ukranyalımıydı bomba gibi bir hatun vardı 4 adamla erotik işler çeviriyordu o kazanamadı minik miniminik eteklerle, olmuyor kazanan rus odunu hatırla.
günün nasıl geçti yaz yeter yav mırın kırın etme, hade görüşürüz

Zeugma 29 Ekim, 2008 01:36  

Yalnız Godsyndrom neden ''Telsara''?
Ben onu ''tel sarar'' diye biliyordum iyi mi? Hangimizinki doğru acaba? Ve bebeklere söylerler de bebek kişi bu sözü duyunca elini döndürür :DD

Sigarayı bırakmana sevindim.Söylemiştin zaten,aferin.Kutlarım :) Sakın vazgeçme..

Seni yeniden okumaya başlamak çok güzel.Antidepresan etkisi !
Devam lütfen GOD...

Arka Sıra HANEDANI 29 Ekim, 2008 02:16  

serhat abi, yoksa ben mi bir nebze katkıda bulundum sigarayı bırakmana?? En son bayağı kanına girmiştim msn'de, (eğer öyleyse çok acaip havalanırım:D:D:D)
brk

Godsyndrome 29 Ekim, 2008 13:31  

opelia:Hadise kesin alır yaw,gör bak
Zeugma:Senin dediğin doğru ben hece düşmesi,ses düşmesi,harf düşmesi öyle bişey yaptım,sigarayı da bırakmadım yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Arka sıra:Mahlesef sigarayı bırakmadım ama inşallah:)

cesetizleri 29 Ekim, 2008 17:15  

haddinden fazla özlenmişsiniz küçük bey :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP