20150411

Bikaç bira masalı

Adaya gidelim, bisiklet bineriz.Yüz kere saate bakalım  zaman çabuk geçmesin. Eski'memiş evler görelim.Balkonlarını kıskanalım insanların.Yolda dans edelim.Kutlanamamış herşey için. Kendimi kandırabilir miyim bilmiyorum ama işte bir günüm gıcır geçsin istiyorum.Hiç derdi olmayan burjuva piçlerine imrendiğimden midir nedir.Bilmiyorum.
Bir de koşalım istiyorum.Damarlarımız patlayıncaya kadar koşalım.Sigortamı yatıran işyerinden kaçalım, türk aile yapısından,la'y'iklerden ve osmanlı torunlarından,dereotundan ya da tereotundan, yıkanmamış ellerden,halimize edilen şükürlerden,bizden kötü durumda olan fakirlerden,misafir evindeki kötü çaydan,hayırlısından,amcaoğlundan,hemşehriden,sınıf arkadaşından,yağmurda açılan şemsiyelerden,ve şemsiyelerin her türlüsünden,beterin beterlerinden, yetmişiki milletten gelen in,cin,orospu,cazu sülalesinden...Kaçalım.Biraz da biz namert olalım.
Koşarken ölürüz belki,yakalayamadı bizi ibneler deriz.1987 den beri koşmuyorduk iyi oldu deriz. Sonra masal bu ya hep mutlu yaşarız.

0 kişi karşıladı;:

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP