20140414


Biraz önce hiç aklımda yokken hayal kurdum Kemalettin, birdenbire oldu. Sonra istemdışı bir kahkaha attım. Belki bir saniye sürdü gülmem,ama son birkaç yıldır bu kadar içten gülümsetmemişti beni hiçbirşey.İçten bir gülümseme bu kadar zorken,tesadüfen aklıma gelmiş kendimle ilgili tek bir iyiniyet bana bu kadar komik geliyorsa...
Sanırım hiç acımadım kendime, başıma ne gelirse gelsin içimden bi ses beter ol deyip durdu. Hatta bir süre inada bindi iş, daha ne kadar kötü olabileceğini merak ettim. Zararlı,kötü,yanlış neyse peşine koştum. Sonra ondan da sıkıldım bıraktım herşeyi. Başına gelmesin,bilme. Hayatla ilgili en kötü anım bu sanırım. Kendi hayalin, büyüyünce köpekbalığı avcısı olmak istediğini söyleyen bir çocuğun sözleri gibi gülümsetiyorsa seni, artık gerçek dünyaya ait gibi gelmiyorsa sözlerin... Dünyada daha korkunç bişey olabileceğini sanmıyorum. 140420142322

3 kişi karşıladı;:

PoLLy 14 Nisan, 2014 23:37  

150420142322 ' dir o..
back to the future ya da :(

Adsız 16 Nisan, 2014 23:24  

Nerelerdesin sen?

"Sanırım hiç acımadım kendime", sanırım... Abi sanırımı yok, sevemedin gittin kendini. O kadar güzelken düşüncelerin beteri kendine layık gördün. Günlerdir burada yazını bekleyen seni seven insanlar var.
Ne yani, seni sevildiğine inandırmak için gelip saçınımı okşayalım.

Hayale gülümsemen ise bence en güzel şey. Hiçbir gerçekliği olmayan hayallere ve düşüncelere, bize keyif verdiği için ancak gülünüp geçilir. Gerçek karanlığın kendisidir. Hayal,ışık, düşünce bunlar hep karanlık korkusundan (ölüm) olan şeylerdir. Artık korkun kalmadıysa gülüp geçersin gider.

Sevgiler...

Godsyndrome 16 Nisan, 2014 23:59  

gerek yok:hayal kelimesi ve hatta bir çok kelime... insandan insana değişiyor anlamı, bu yüzden benim için hayal gülünüp geçilen bişey olmamıştı müdür.Ayrıca saçımı okşamaya kalkarsan ağzını burnunu kırarım :)

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP