20131114

İnsan neyle büyür Kemalettin?
El cevap:Valiziyle.
Büyümeyi de abartmamak gerek.Artık hayalin kalmadığında ve ağzına sıçıldıkça ses etmezsen büyük ödülü hak etmiş oluyorsun.Düzenli seks ve kendi ütünün başkası tarafından yapılması jokeri geçiyor eline yani,
koca adam oldun "e hadi evlen artık"
Bazen de işte, ekonomistlerin tahmininden daha fazla büyüyorsun.Elinde hep bir valiz nereye gitsen oraya ait değilsin,zaten artık kendin bile değilsin, nesin ne değilsin gibi sorularda bile hak sahibi değilsin.
Ne kadar çok siktiredilirsen o kadar içiyorsun Kemalettin.
Kendinden başka kimsen yok ve bunu tam da kendinden en çok nefret ederken farkediyorsun.Oysa kendinden nefret falan onbeşyaş günlüklerinde kalmış ve dialektik, felsefe müfredatından çoktan çıkmış olmalıydı.Neden çıkmıyor o halde? Çünkü insan hep öldüğü yaştadır Kemalettin.Ve çenesi düşük bir ölü için bile yeterinden  fazla konuştum.
Sanırım artık vazgeçmeliyim Kemalettin.Günde üçpaket sigara ve bir otuzbeşlik içen biri için halen fazlaca gevezeyim.Susmak da bence öğrenilenebilir bişey.Haddimi öğrenmeme çok az kaldı Kemalettin.Birkaç sene içinde kandillerde allahtan hayırlısını isteyen biri olabilirim bence.Hayırlısı yalnızlık Kemalettin.En sevdiğim akrabam sırtımdaki yastığım.Öğreniyorsun ne güzel; sen sırtını anca bi yastığa verebilirsin, termikel sobam var mesela anne sıcaklığında, yetimliğim kalü bela'dan,sevgilim var solmuş bir fotoğrafta. Bazen salondaki kirişe dileklerimi söylüyorum.Kabul edilmemesi açısından senin Allah'ınla arasında pek bir farkı yok-lar.
Belki şu an çok sarhoş olduğumu sanıyorsun ama aksine bence bu benim en mantıklı halim.
Gözlerinden öpüyorum Kemalettin,anadolunun bi yerindeyim ve bence artık bu benim son sitemim.
141120142257

0 kişi karşıladı;:

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP