20090716

Endüljansı takan kim

Gecenin dördünde açık olan televizyondan daha hüzünlü ne olabilir dedi içim.İçim hüzün avcılığı yaparken ben boş bir kağıda çizim yapar haldeydim.Başarısız filmler,hiç izlenmeyen programlarla dolu ekrana takıldı gözlerim.Herşey tekbirşeydir dedi simyacı,haklısın dedim.
Saat üçelliüçken başladı yağmur,yağmur başladığında ben bir kağıda seni seviyorum çizmeye çalıştım,çizemeyince yazmaya çalıştım,yazamayınca söylemek istedim. Yapamadım,beceriksizdim.Yazları soğuk ve yağışlıydı artık benim şehrim.Koca şehir yazlarını değiştirmişti.Ben hala senden geçememiştim. Anlayamıyordum.Vakit geceydi,yağmur vardı.Kağıt vardı,kalem vardı,ellerim bile vardı.Sen herhangi bir adamın herhangi bir evindeydin.Bezgin bir ilhan irem şarkı söylüyordu. Gözlerim yanmayı unutmuş mum gibi bakıyordu. Ama yazamıyordum.
Ne zaman bişey yapamasam tanrıya söverdim ben ama bu gece onu da yapamıyordum.O gariban da bir türlü ölemiyordu,herkes ondan nefret ediyordu.Huri etine duyulan açlığı kendine sevgi sanıyordu,ona da yazıktı.Ben hep sevgimden söverdim ona.Biliyordum başıma gelenlerden dolayı vicdan azabı duyuyordu.O beni azaptan kurtaramasa bile ben ona kıyak geçiyordum. Suçluluğunu alıp,nefret katıyordum.Onu olmayan alnından öpüyordum.Bilmem farkında mıydı? Gerçi bana da yazıktı hele bu gece bana cidden bi tanrı lazımdı.Rakı-kavun-kutsal peynirle takdis edilemiyordum.Tam da ben bu satırları yazarken,tanrı vejeteryan olmayan kullarını namaza çağırıyordu.Anason kokusu hacı yağıyla voltran oluştursa gidebilirdim belki.Ya da burnum kanamasa.Bana bi iç kanama lazımdı oysa.
Yazamadığım,sövemediğim,sarhoş olamadığım bi gece,burnum kanar-kene ne yapabilirim diye düşündüm.Bulduğum buluş geldi aklıma, ağrı kesiciyi rakıyla içince diş ağrısı kesiliyordu.  Benden önce bulan olmuş muydu?O kadar da önemli değildi zaten.Adsız bir kahraman olmak daha iyiydi, ibn-i godsy diye anılmaktan.Bu gece için bu kadar saçmalık yeterdi sanırım.Yine de dua etmek istiyordu canım.Tanrım tanrım yerde yer tanrım, gökte gök tanrım yarın bana biraz onaltı milyar lazım.Telefona on kontör lazım.Ha bir de ulan amma orospuymuşsun diyeceğim kadının telefonunun meşgul olmaması lazım.Yap bi güzellik be hadi be müdür be.Fazla oldum biliyorum ama kabul etmediğin 3650 güne saysan diyorum.Aramızdaki samimiyetten dörtyılda bir gelen artık günleri bile katmıyorum.Müsaitsen yarın sana gelicem,aniden karşıma çıkacak bir de doç kamyon arıyorum.Sarhoşum sanıp,kulakardı etme sözlerimi.Tek bir kelimeyi yanlış yazmadım.Neyse işte veladdalin amin.İmza ucuz kulun,godsy...

21 kişi karşıladı;:

BlahBlah 16 Temmuz, 2009 09:06  

senin gibi birini neden sevmediklerini düşünürsün ki? bence çooook farklısın sen. çok özelsin.

semmy 16 Temmuz, 2009 13:13  

sevmediklerini düşünmüyor, sevdiklerini arıyor sadece... ki haklı bir tutum bu...

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 13:38  

Blahblah:Teşekkür ederim.Sen sevsen yeter zaten :)Sana da amma asılıyorum,kusuruma bakma olur mu ;)

Semmy:Bana bir arayışta olduğumu söyleme bu farkındalıkla yaşayamam.

guguk kuşu 16 Temmuz, 2009 13:45  

deliyim demişsin ya, ben zaten biliyorum, ve zaten o deli godsiyi seviyorum. Dikkat et bütün dahiler aslında delidir, bütün güzel şeyleri deliler yapar, sen neden kendini bu kadar hırpalıyorsun ve sahip olduğun harikalıkların farkına varmıyorsun bu yazı da harika olmuş. bilgisayarımı açtığımda ilk seni kontrol ediyorum godsi bakalım bugün ne harikalıklar yapmış diye:)

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 14:14  

gugukkuşu:Beni bu kadar şımartma alışkın değilim.Ben kendimi yakinen tanıdığım için söylüyorum. Ayrıca ne yazık ki bütün deliler dahi olmuyor.Ben senin dediğin tarafta değilim valla olsam bilirdim :D

Zeugma 16 Temmuz, 2009 14:16  

Guguk doğru söylüyor, fazla konuşma !!
Bu kadar mütevazı olma ...

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 14:26  

zeugma:çok net bi yorum olmuş, tamam diyeyim bari :D

bi dost 16 Temmuz, 2009 14:26  

ama gerçekten farklısın

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 14:34  

bi dost:ama işte farklı olmak illa iyibişey anlamına gelmiyor. farklıyım evet farklı bir salağım :D

bi dost 16 Temmuz, 2009 14:40  

:)) hayır estf. iyi bişey anlamında farklısın. iyi bi farklısın. farklı bi iyi'sin. öylesin napalım.

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 14:42  

bi dost: sağol :D

Zeugma 16 Temmuz, 2009 14:42  

Bak hala ''salağım '' diyor yaaa!!!

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 14:44  

zeugma:haha tamam tamam sustum ;)

guguk kuşu 16 Temmuz, 2009 14:57  

sus bakiim, sen beden daha mı iyi bilcen, dahisin dedim mdahisindir, o kadar. bundan sonra den kendini ağağılayan tek bir kelime dumuycam tamam mı, sen hiç abla dayağı yemedin galiba :) godsi lütfen kendine haksızlık etme kendine gel. yazılarını etrafımdakilere okutuyorum ağızları açık kalıyo sonra birde erkek olduğunusöyleyince çeneleri aşağı düşüyo, bu aranerdeysen de, gelip o dişi elimle çekecem, kıyamam ben sana:)

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 15:05  

gugukkuşu:tamam ses etmiyorum. diş ağrısını dert etme,ben alıştım geçinip gidiyoruz:D

BlahBlah 16 Temmuz, 2009 15:34  

yok ya olur mu? can damarım oldun sen benim.

Godsyndrome 16 Temmuz, 2009 15:55  

Blahblah:Ne mutlu bana,o zaman :)

Neslihan 17 Temmuz, 2009 00:28  

ya simdi sanane ben disimin agrisiyla iyiyim diyceksinde cektir gitsin ya..hayatta baska ne agrilar var cektirilince gecmeyen...bende acilarin kadini durumunda bi yorum yazdim ama neyse kusura bakma :)

Godsyndrome 17 Temmuz, 2009 01:07  

Neslie:Demem demem ama seviyorum rakı içmeye bahanem olmuş oluyor:)

Sagır Kedi 18 Temmuz, 2009 11:59  

Yogunluktan yorum yazamasam da karamsarlıklarını,yazılarını kafa dengim olarak buldugum için seni okumaya devam ediyorum.Kendine haksızlık etme bence..Bak yorum morum okumam herkes demiş sen farklısın özelsin diye bir ben demeyeyim şımarıyonn çünkü:)))

Godsyndrome 18 Temmuz, 2009 13:13  

Sağır Kedi:İyi ediyorsun şımarıklığım çekilmez valla :D

Powered By Blogger

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP